Как да се подготвим за 8-ми декември

0

Наближава един от най-популярните празници тази година, а именно студентския празник.

Подходящо облекло трудно може да се открие, а идеите са много. За да намерите подходяща визия за вашата същност трябва да се запознаете с нашите предложения.

Ако визията ви е по елегантна, а подходящ тоалет не сте избрали, можете да заложите на елегантна червена рокля. В подходящия цвят за сезона, вашата малка червена рокля ще излезе истинско бижу в съчетание с небрежно тънко коланче около кръста и пищно бижу на врата. С този тоалет можете да съчетаете чанта в същия цвят, с орнаменти или цветове подобни на тези от аксесоара. Обувките могат да бъдат в черен цвят, като идеално се съчетават с вашата визия.

Ако сте почитатели на по топла визия можете да заложите на права вълнена пола в традиционните цветове – черно и бяло, блуза във вишнев цвят, с акцент върху златиста огърлица и бежова чанта, а обувките могат да бъдат в черен/бежов или дори виолетов цвят.

За малко по нестандартна визия дамите могат да заложат на черен клин в съчетание с черна блуза с изрязано деколте, под която да поставите бяла риза, на която да извадите като акцент яката. Аксесоарите могат да бъдат обемиста огърлица във виолетов и златист цвят, дамска чанта във виолетов цвят, а за завършек черни боти на висок ток.

Тенденциите при грима за сезона есен – зима 2016-2017  година са свързани с матовите и опушени цветове. Опушената смесица от пастелни и топли цветове е хит в грима тази година. При смесването на цветовете дамите могат да заложат и на отблясъци във вътрешния край на окото и да допълнят с блестящ топъл оттенък в централната част на окото. Преливането на цветовете можете да направите в сгънката на окото, чрез въртеливи движения. Поставите тъмен цвят и прилейте с по тъмния , който да поставите във външния край на окото. С въртеливи движения, разнасяйки грима по дължината на сгънката можете да получите перфектния опушен грим.

Завършекът на перфектния грим е червилото. Като най-силното оръжие на дамите, червилото тази година е актуално в по тъмни и топли цветове. Популярните матови червила са абсолютен хит тази година, като кафявите и вишневи цветове са подходящи за всеки вид грим.

При прическите за официален повод преобладават предимно леко навитите коси и прибраните в плитка или в нисък кок. Плитките и коковете варират около 10-15 лв. като са удобни както за официална вечеря/среща, така и за ежедневна визия.

Друг вид, който е много актуален това са аксесоарите в косата. Те могат да бъдат поставени в косата, така че да я прикрепят. Могат да бъдат панделки, дантели, а за по разчупена визия може да се направи аксесоар от наличната коса. Подобен тип прически са лесни за направа дори и в домашни условия, като косата може да бъде както обемиста в корените, така и перфектно изгладена.

Най-красивата прическа, която в последно време набира голяма популярност, според фризьорите , е прическа стил Мерлин Монро. Тази прическа изисква повече усилия, но за хората с подходяща форма лице и прическа би била попадение за подобен тип събитие.

Автор: Ирина Илиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари