Kак да извлечем полза от сваляча?

0
Всяка от нас през живота си се е сблъсквала с коварните особи от мъжки пол, наречени на простонароден език свалячи
Всяка от нас през живота си се е сблъсквала с коварните особи от мъжки пол, наречени на простонароден език свалячи

Редовно и с удоволствие

Разбити сърца, душевни травми и много неприятности - това е само част от списъка на нещата, които оставят тези мъже след себе си “за спомен”. Те редовно и с удоволствие ни изкарват от душевно равновесие, нарушават покоя ни и ни карат да страдаме. Някои от дамите сигурно си мечтаят за физическото унищожение на тази зловредна порода. Но тъй като това едва ли е възможно, нека се научим да използваме качествата им в своя полза и да получим от невероятното стечение на обстоятелствата много удоволствия. 

Главното е да подходим към случая умно. А умът, както е известно, е нещо, от което можем да спечелим. Сега заедно ще се научим на ум и разум.

Както при всеки биологичен вид, женкарите се делят на подгрупи и видове. Врагът трябва да се познава по лицето.

Сексмашината

Неговите желания са прости, а целите - ясни. По-точно всичко това се намира в органично единство. Важното за него е да преспи с теб. Ако не с теб - с твоята приятелка. Ако не се докопа и до нея, може да е съседката и изобщо, всяка жена, която попадне в полезрението му. На женкарите от този вид всички жени им се струват красиви, във всеки случай у всяка една те намират плюсове. За тях както са важни не красотата и не умът, не обаянието, а... полът.

Обикновено по природа те са шегаджии, душата на компанията, весели, с лек характер, често повърхностни. Напълно е възможно този мъж да е семеен, да обича жена си и децата си, но тези факти не променят нищо по отношение на сексуалния му живот. Той се жени с лекота, весело и с желание, а също така и често. Въпреки това когато жената попадне на такъв съпруг “веселяк”, по-добре предварително да посети психиатър. Ако той потвърди, че нервите й са железни, може да продължи съвместното си съществуване с него. Ако станеш съпруга на такъв мъж обаче, ще ти трябва непоколебимо чувство за собствено достойнство и увереност, че всеки път ще чуеш една и съща фраза: “Прости, скъпа, вчера заспах в автобуса, закарали ме бяха в депото и там останах до сутринта...” Ако по време на своето съпружество нито веднъж не си дадеш вид, че неговите похождения те засягат, той ще те боготвори. Поне колкото и своята маминка!

Инструкция за експлоатация:

Не си заслужава да се омъжваш за такъв ловец, но все пак най-добрият начин да намериш утеха при създалото се положение е твоето съпружеско легло. Да, точно така. Именно там, където той се изявява най-добре. Ако ти се прииска секс, този мъж е незаменим за целта. Ще се отзове на първия ти повик и не е важно дали ще долети от нечие чуждо легло, защото силите ще му стигнат. Той ще положи усилие да достави удоволствие и на двама ви. Женкарите от този вид обикновено са много нежни и са изкусни в сексуалните игри, не им липсва опит и ти ще се убедиш и в това. Имаш шансове да отлетиш на седмото небе от наслада. 
Главното е да не смесваш секса с никакви емоции и да се разделиш с него леко и приятелски. До следващата нужда от спешна сексуална помощ. 

Ако правиш всичко това правилно, от тази вечер ще ти останат изключително приятни спомени.

Интригантът

Тук нещата не стоят така ясно и просто като при “сексмашината”. Тези мъже могат да се смятат за най-опасните. Те са вредни - най-вече за психическото ти състояние. Работата е там, че леглото за интриганта има второстепенна роля. Неговата задача е да накара жената да се влюби в него. Горещо, искрено и страстно. Самият той естествено остава съвсем хладен. Преследвайки тази цел, интригантът не се спира пред нищо, поставя капани и оплита с интриги своята жертва!

Ще те въвлече в истинска верига от неприятни случаи и заплетени емоционални игри. Този мъж е изпълнен с търпение и ще следи всяка крачка на преследваната жертва. А прави нещата по този начин, защото именно ловуването му доставя най-голямо удоволствие. Между другото интригантът не смята, че е важно само участието в преследването, а не победата, поради което преследва тази победа с всички възможни сили и средства. И когато жертвата вдигне белия флаг, точно тогава той изчезва! 

Не, интригантът може след това и да се върне, но само за да се наслади на твоя изстрадал вид. Разбирането, че някой се побърква от любов по него, го изпълва с безумна радост. Чуждата любов и болка са необходими на този мъж като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Това извратено отношение е предизвикано от дълбокия комплекс, от който страдат този вид женкари и това е непрестанното и натрапчиво желание да доказват на себе си и на другите, че са “намбър уан” /"номер едно"/!

След като се върне и се убеди, че страдаш достатъчно силно и дълбоко, интригантът може дори да изрече, сякаш нищо не е било: “Скъпа, проверих силата на чувствата ти” и отново да се прибере при теб. Но няма да е задълго. Трябва да знаеш, че така ще е всеки път, когато ти най-напред се покажеш непристъпна скала, а след това смениш гнева си с милост. Той обожава играта на гоненица и догадки - ти бягаш, интригантът след теб; ти си с него, той изчезва от полезрението ти. Но след като целта е достигната и жертвата е повалена, на него вече не му е интересно.

Инструкция за експлоатация:

Да рискува да използва представител на този вид за свои цели може само много сдържана и внимателна жена. Ако ти си много опитна в любовните игри, можеш да се опиташ да надиграеш интриганта. Работата е там, че колкото и ловко да са изплетени мрежите им, тези мъже действат горе-долу по един сценарий. Кога косвено, кога открито женкарят от този тип те убеждава в любовта си. При това не просто в любовта, а в невероятната, необратима страст, която си разпалила в него, като всъщност с огромно усилие сдържа чувствата си и ти дава да разбереш за тях само с лек поглед. Щом се опиташ да се сближиш с него, той се плаши и се скрива, тъй като не може да си позволи да даде воля на чувствата си. Толкова е горд! Но щом се отдалечиш, той се хвърля след теб, увлечен от непобедимата страст. Тези игри ще продължават дотогава, докато жертвата му не падне безсилна.

Съгласи се, че такъв сценарий просто ти “скрива топката”. Но какво ти пречи точно толкова студено, както и самия женкар, да изобразяваш чувства, които не изпитваш, за да можеш после да се надсмееш над ловеца? На хората, изпълнени с авантюристичен дух, това доставя огромно удоволствие.

Дърдоркото

Този мъж много обича да говори за секс, но до самото осъществяване на този процес обикновено не стига. Като види симпатична жена, той се разлива в усмивка и много лесно започва разговор. Обича да бъбри на най-различни теми, разпалвайки собственото си въображение и възбуждайки фантазията на въпросната дама. Всъщност няма на какво толкова да разчиташ при такава среща, защото ако самата жена се опита да направи някаква сериозна крачка, този вид женкар може да се изплаши и да напусне бойното поле. По своята същност той прилича на яростна активистка, само че облечен в мъжки дрехи. 

Може нежно да ухажва, като крайната му цел е дамата да се размекне. Но повече от това не иска, защото само мисълта, че жената няма нищо против една евентуална връзка, му е напълно достатъчна. Ако обектът на неговите въздишки го отблъсне, той веднага губи интерес, защото представителите на тази група женкари изобщо не могат да се борят за жената сериозно, да извоюват вниманието й или да я отнемат от някого. Мързеливи са за такива неща. Всичките им опити за сближаване имат само показен характер - те просто искат да бъдат център на женското внимание.

Инструкция за експлоатация:

Ако отдавна си искала да разбереш, но си се бояла да попиташ за нещо, общуването с такъв вид женкар ще ти разкрие всички тайни на интимните отношения. Вярно, че само на теория, но все пак и това е интересно, нали? Той е незаменим вариант за запълване на пустотата, когато съпругът ти те е изморил, еднообразието в отношенията ви те кара да се държиш хладно и ти се иска нещо “по-пикантно”, но истинската изневяра не влиза в плановете ти. С този дърдорко можеш да отидеш на ресторант, да се насладиш на един разговор и на учтивите му комплименти, той дори може да се осмели да те погали по коляното, промъквайки ръка под покривката на масата. Но! Ти ще се прибереш вкъщи, вкусила само от приятното мъжко общество, без да престъпиш границата на съпружеската вярност.

Романтикът

Той наистина е в състояние да обсипе пътя ти с червени рози, но, разбира се, няма да пръска пари за тях, а ще ги “поднесе” под формата на стихове и песни. Като кавалер е изключително галантен, обгражда дамата с нежно ухажване и внимание. Но събуждайки се след страстната нощ в леглото, обсипано с розови листенца на няколко от “милионите рози”, които е искал да ти подари, ще откриеш, че романтика го няма. Той дипломатично ще се отдалечи, без да пропусне предварително да обясни как страда сърцето му от това, че трябва да те напусне и колко жестока е съдбата, която ви разделя.

Този мъж витае в облаците. Той обича не конкретната жена, а създание, изградено от неговото въображение, пред което да произнася патетичните си речи и периодически да обещава, че ще извърши някакъв подвиг. Изобщо той се увлича от самия процес като такъв. Щом целта бъде постигната, интересът му към жената се разсейва като мъгла.

Инструкция за експлоатация:

Ако цял живот си мечтала някой мъж да ти посвети стихове, да ти пее песни, да ти прави серенади под прозореца, това е твоят звезден час. Само че не се отнасяй към всичко това прекалено сериозно. Ще бъдеш “царицата на света” само за известно време. Но какво от това? Използвай момента, приемай комплиментите, наслаждавай се на лунната светлина и шампанското. Важното е да не приемаш този мъж много насериозно, защото по принцип това е една от най-страшните грешки в отношенията с женкарите. 

Спортистът

Има и такова явление. Той малко прилича на интриганта, защото също е подтикван от страстта към играта, но се отличава от него с липсата на търпение. Не може да чака и внимателно да преследва жертвата си, защото това време му трябва, за да може да вкара в леглото си други кандидатки. Причината обаче не е в неговия страстен темперамент. Той просто е спортист, който гони рекорди. Като тънък познавач на психологията преценява всяка жена и, както се прави това при риболова, хвърля стръвта, залавя и мята в тигана. Всичко това той прави с бясна скорост.

Разпознаването на спортиста е леко заради неговата припряност, деловитост и явната натрапчивост, с която се опитва да завърже с теб бързо запознанство. За разлика от интриганта, който не търси лесните пътища, този мъж интуитивно избира жените, които лесно може да заинтригува. Да живее количеството, не ме интересува качеството! Това е неговият девиз, към който той се придържа и когато споделя победите си в разговори със също такива спортни типове като него.

Инструкция за експлоатация:

Цапни го по мутрата! Нали не искаш някаква пияна мъжка компания да предъвква подробностите от интимната нощ, прекарана с този мъж, както и всички подробности от анатомията ти? Да, но точно с това обожават да се занимават спортистите, когато са сред приятели. Такъв начин за прекарване на времето им доставя не по-малко удоволствие, отколкото самото “сваляне” на жената и правенето на секс с нея.

Неуспелият ентусиаст

Това е най-безобидният вид женкари. Обикновено тяхното старание няма за крайна цел леглото, но за разлика от дърдорковците причината не е липсата на желание, а постоянният отказ от страна на жените. Между другото това не разваля задълго настроението на този вид мъже. Те с несекващ ентусиазъм продължават да тичат след всяка срещната жена и непрекъснато се влачат след дамите, натрапвайки им се със своята мечешка грация. Често след неуспешен опит за сближаване на любовния фронт ентусиастът започва битка за сдобиване с приятелка в лицето на въпросната дама, като при това често старанието му се увенчава с успех. Тези мъже не са надарени с прекалено мъжко самолюбие и са добродушни, поради което към тях трябва да се отнасяш съвсем спокойно.

Инструкция за експлоатация:

Отначало неуспелият ентусиаст ще те забавлява с неумелото си ухажване, след това ще започне да те дразни. Но ако не го отхвърлиш окончателно, той наистина може да се окаже един от най-добрите ти приятели, на чието рамо можеш да поплачеш, когато преживяваш истински любовни неуспехи. Тези мъже са простодушни по характер, те няма да те лъжат и винаги ще ти се притекат на помощ. А в случай че истинският ти кавалер те остави сама за известно време, неуспелият женкар ентусиаст е изключително подходяща компания за дискотека или за раздумка в кафенето. Ако у теб възникне желание да пофлиртуваш, и в този случай ентусиастът няма да излъже надеждите ти.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари