Майка откри сина си мъртъв, завързан за леглото и с пластмасово топче в устата

8
39-годишният мъж е бил по бикини и с дамски обувки на високи токчета
39-годишният мъж е бил по бикини и с дамски обувки на високи токчета

Една от версиите е, че в разгара на любовната игра партньорът на Петър не усетил кога е спрял да диша - като разбрал, че е мъртъв, избягал

Жертвата - гол в леглото, по бикини и с дамски обувки на високи токчета

Трагедия сполетя майка в Бургас, след като откри сина си мъртъв след садо-мазо сексигра във фамилното им жилище в блок “Народен юмрук” в кв. “Братя Миладинови”, пише 24 часа.

Сутринта във вторник жената открила 39-годишния си син Петър проснат на леглото в стаята му, привързан с кожени каиши на таблата на кревата и с пластмасово топче в устата.

Веднага го отвързала и извадила сексатрибута, за да може да диша, но било късно. Тогава се обадила на спешния телефон 112 и на полицията.

Предполага се, че Петър се е задушил от топчето, но остават много загадки. Засега не е известно кой е бил секспартньорът
му. А според криминалистите такъв със сигурност има, защото някой е завързал Петър и е вкарал топчето в устата му. Именно то се е оказало фаталният атрибут, който е задушил Петър.

Полицията вече е по следите на втория човек в садо-мазо играта, но не се съобщава дали е мъж, или жена. Според запознати Петър бил хетеросексуален - допреди 3 години имал приятелка аптекарка, но се разделили.

Сред събраните веществени доказателства от спалнята на Петър криминалисти са успели да вземат и косми за ДНК експертиза. Който и да е бил партньорът, засега криминалистите нямат обяснения защо е оставил Петър да се задуши и не е извадил навреме топчето от устата му.

Една от версиите е, че в разгара на любовната игра вторият човек не е усетил кога той е спрял да диша. А когато разбрал, че е мъртъв, се уплашил и избягал.

При огледа в спалнята на жертвата били открити още куп сексиграчки. Самият Петър бил завързан за леглото гол, по бикини и с дамски обувки на високи токчета.

Тялото на младия мъж бе откарано в Съдебна медицина за аутопсия, но до редакционното приключване на броя още нямаше заключение за причината за смъртта му.

Пред разследващите майката обяснила, че синът си легнал сам около полунощ и оттогава не е усетила някой да влиза в дома им. Възможно е мъжът или жената секспартньор да е пристигнал в ранните часове на деня, за да не разбуди майката.

Тя е вдовица, пенсионирана учителка, на 69 години. След смъртта на съпруга , който също бил преподавател, останала да живее със сина си в семейния апартамент.

Петър пък по нищо не подсказвал, че има странни наклонности, което било голям шок за нея. В блока го знаели като ведър и приветлив човек, имал автосервиз, където затъмнявал стъкла на коли.

Анита Мейзер задуши мъжа си със свински опашки

Опасна игра, завършила със смъртта на съпруга Николай Димов, докара 2 години затвор на бившата Мисис България Анита Мейзер.

На 15 август 2016 г. Анита и Николай отишли в Златни пясъци, където Димов си направил татуировка. Прибрали се във Варна около 19 ч. Оглеждали имоти и около 20,30 ч отишли на вечеря в семейството на Николай. Останали там 3 часа.

При прибирането си - двамата живеели в апартамент на Мейзер, Николай поискал от съпругата си да го върже със свински опашки и да го снима как ги къса. Целта му била със заснетия клип да впечатли колумбийци със силата си. Така щял да си спечели високодоходна работа при тях.  

Анита Мейзер и Николай Димов

Анита Мейзер и Николай Димов

Мейзер опитала да го убеди да отложат експеримента за следващия ден, но той настоявал.

След като се освободя, ще правим секс, но ти ще си вързаната, казал Димов.

Накарал я да стегне краката, ръцете и врата му с по 2 свински опашки, а тя го послушала.

При слагането им около врата на Димов Мейзер ги затегнала леко. “Окей ли си?”, попитала го тя. “Дърпай здраво, за да мога да ги изпраскам”, отвърнал той.

Свинските опашки притиснали венозните съдове в областта на шията и възпрепятствали кръвоснабдяването. Мъжът започнал да се задушава, като едва успял да скъса стяжката, затегната на ръцете му.

От препълването с кръв в областта на врата, повишаването на съдовото налягане и последвалия оток примката допълнително се затегнала. Мейзер не осъзнавала, че мъжът се задушава. Тя търсела приложение за видеозаснемане, докато той умирал. Според експертизата смъртта е настъпила около полунощ.

Николай починал от механична асфиксия - задушаване.
Вместо да съобщи в полицията, Мейзер се чудела как да ги заблуди. Ходила за цигари и измислила версия, че Николай бил с негови приятели, които не познавала. Първоначално криминалистите повярвали.

По време на огледа обаче лъжата лъснала. Тя предложила подкуп от 30 000 евро на криминалист. Той обаче не се поддал. Тогава Мейзер направила самопризнания. През февруари 2019 г. тя бе осъдена на 2 г. затвор, а след като през април излежа присъдата (приспада се времето в предварителния арест), Мейзер се установи в Лас Вегас, САЩ. (24 часа)

Готвач уби гаджето си по време на секс

Готвачът Васил Василев задуши гаджето си Калина Симова по време на секс през януари 2019 година.

Връзката на двамата била белязана от нестандартни сексуални практики. Според Василев Калина била инициаторът. На 16 януари двамата отново били интимни. Той разказал на разследващите, че Симова искала Васил да я души. 24-годишният готвач обаче явно прекалил с натиска, тъй като момичето умряло.

След като разбрал, че Калина е мъртва, Васил отишъл до оръжеен магазин и си купил въздушен пистолет. Прострелял се 2 пъти - в ръката и в гърлото. Едва на следващия ден казал на баща си, че Калина е мъртва. Твърдял, че не помни нищо, защото двамата пили.

Разследването установи, че Калина е била убита, докато двамата са интимни. Делото срещу Василев е висящо в съда. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари