Как да избягаме от черния цвят през зимата?

0

Забелязала съм - наближи ли зимата, изкарам ли дрехите си за по-студените дни, в гардероба ми се озовава една изкусна феерия на черно, сиво, тъмнозелено и тъмнокафяво, пише Росица Костадинова в Edna. 

Всяка година си мисля как хем тъмните цветове са идеални за този сезон, хем вече ми е искрено писнало да съм госпожа „50 нюанса черно“ в продължение на 4 месеца. Тази сутрин взех съвсем съзнателното решение просто да разчупя тази порочна практика и да отделя малко повече време, за да се облека с нещо цветно и стилно. И, разбира се най-важната част, да ми бъде комфортно и топло. 

Да, първият сняг е факт и вече все по-често можем да видим по улиците тълпи от мъже и жени, които сякаш се сливат. Цветовете на палата и ботушите им сякаш дори не преливат. 

Забелязали ли сте, че стане ли октомври, в родните магазини почти няма обувки, които да са в различен цвят от черното. 

Докато се разхождах в един от големите молове в града, силно обезпокоена, че и тази зима ще се наложи да заложа на класически покупки в класически тъмни цветове, взех решение, че трябва да намеря начин да съчетавам дрехите си по начин, който да стопля окото и тялото.

Затова когато последно избирах тоалета си за работа (и евентуално една чаша вино след работа с готините си колежки), заложих на следното:

► червено палто

► чорапогащник 60 den - цвят горчица

► кафяви чизми 

► белова пола с висока талия

► пуловер цвят горчица 

► кафява мини чанта 

Дами, нека не захвърляме тъмните дрехи от гардероба си. Все пак класиката е такава с причина!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари