Кафе машина рисува картини в кафето

0

Компанията Steam CC създаде новата, доста оригинална кафе машина Ripple Maker който може да нанася фотографии и други най-различни изображения върху пяната на кафето, пише Kaldata.com.

След приготвянето на ободряващата напитка (еспресо, капучино и други), на повърхността на пяната се нанася изображението. Потребителят самостоятелно избира, какво да се покаже. Използва се мобилно приложение за смартфон или друго мобилно устройство. Според създателите на кафе машината, нанасянето на изображение върху пяната на кафето не е по-сложно от качване на фотография в социалните мрежи. Използва се патентована технология за 3D печат.



Засега приложението има версия само за iOS, а за Android трябва да излезе другия месец. Приложението разполага с базова функционалност за редактиране на изображенията - изрязване и мащабиране.

Възможно е "печатане" не само на изображения, а и съобщения и поздрави. Създателите на устройството възнамеряват да разширят възможностите на приложението.

Използваният бизнес модел е доста странен и скъп. Steam CC продава кафе машината Ripple Maker при цена от $999 за най-евтиния модел. Закупилите това устройство потребители ще трябва да плащат по $85 месечно за достъп до онлайн-услугата.

Източник: Kaldata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари