Кадри от катастрофата, при която загина сина на Ботьо Ботев

0

Появиха се кадри от тежката катастрофа, при която загина сина на Ботьо Ботев - Божидар.

Жестокият сблъсък стана на 18 юни на пътя за Железница. Тогава "Хонда Сивик" се вряза с над 100 км/ч. в джип "Сузуки", в който на дясната седалка е бил Божидар

След смразяващия инцидент единственият син на Ботьо Ботев е претърпял 3 операции. Въпреки героичните усилия на лекарите от Окръжна болница - Милев, Николаков, Станоевски, Асиов и Нешев, по тялото му тръгва тромб, който се оказва фатален. 

Божидар оставя трима сина и дъщеря, които ще продължат живота му. 

Божидар е бил изпратен от над 700 близки и приятели в последния му път, предава Блиц. Той е участвал в операцията по задържането на бандата "Наглите" и има основна заслуга за разкриването на терористичния атентат на летището в Бургас. 

Семейството му е получило съболезнователни съобщения от службите на САЩ, Австралия, Белгия, Германия, Великобритания и други държави, които са го ценели като професионалист.

На виновника за катастрофата  - Кристиян З., ще бъде повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост. Ако вината му бъде доказана в съда, 28-годишният мъж ще прекара минимум 10 години в затвора. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари