Кадри от дрон показаха 15-метрови вълни, предизвикани от урагана „Фиона“

2
Очаква се стихията да достигне бреговете на Канада този уикенд
Очаква се стихията да достигне бреговете на Канада този уикенд Видео: Ройтерс

Дрон засне драматични кадри на огромни вълни и силни ветрове в Атлантическия океан в четвъртък, докато ураганът "Фиона" се придвижва към Бермудските острови

По пътя си той нанесе щети в Пуерто Рико и Доминиканската република, информира NOVA.

На видео, заснето от Saildrone, се вижда кораб в разгара на буря от категория 4, борещ се с 15-метрови вълни и ветрове със скорост над 161 км/ч.

Ураганът "Фиона", който се насочва на север, може да бъде една от най-лошите бури, ударили Атлантическа Канада през последните години.

Очаква се "Фиона" да донесе много силни ветрове, обилни валежи и наводнения в няколко провинции в Източна Канада, когато достигне сушата този уикенд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари