Къде спират водата на 27 април в Русе

0
Започват ремонтите по големия воден проект
Започват ремонтите по големия воден проект Снимка: Dunavmost / архив

Съобщение за нарушаване на нормалното водоподаване във връзка с извършване на дейности по проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД - Русе“

Поради свързване на реконструиран уличен водопровод в гр. Русе по ул. „Св. Димитър Басарбовски“ в участъка от ул. „Антим I “ до ул. „Св. Петка“ на 27.04.2021 г. от 8:30 до 17:00 ч. ще бъде нарушено нормалното водоподаване на потребителите:

  • по ул. „Св. Димитър Басарбовски“ - в участъка от ул. „Антим I“ до ул. „Св. Димитър Басарбовски“ № 81 (бивш завод „Електрометал“),
  • по ул. „Македония“ - в участъка от ул. „Стефан Стамболов“ до ул. „Св. Димитър Басарбовски“
  • в кв. „Новата махала“ по следните улици: ул. „Петрана Обретенова“, ул. „Св. Петка“, ул. „Даскал Тони“, ул. „Даскал Аверкий“, ул. „Даскал Драгни“ и ул. „Св. Неделя“.

Предварително се извиняваме за причиненото неудобство и Ви благодарим за разбирането, пишат от дружеството.

Този документ е създаден в рамките на проект „Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе“, който се изпълнява с финансовата подкрепа на Кохезионния фонд на ЕС и националния бюджет чрез Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г“. Проектът е съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове на ЕС от Оперативна програма „Околна среда 2014-2020 г.“ Цялата отговорност за публикацията се носи от бенефициента „ВиК“ ООД − Русе и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган на ОПОС 2014-2020 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари