Програма на дейностите по водния проект за периода 21 - 27 ноември

0
Дейностите са по програма "Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе"
Дейностите са по програма "Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе" Снимка: Dunavmost / архив

Дейностите са по програма "Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ВиК“ ООД − Русе"

Строителен обект Програма
1. Реконструкция на ВиК мрежи в ЦГЧ, гр. Русе Програма на строително-монтажните работи за периода 21.11.2022 г. − 27.11.2022 г.
2. Реконструкция и подмяна на съществуващи довеждащи водопроводи от ПС „II подем“ до ПС „III подем“ Програма на строително-монтажните работи за периода 21.11.2022 г. − 27.11.2022 г.
3. Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап I: Реконструкция на канализационни колектори и прилежащи водопроводи“ Програма на строително-монтажните работи за периода 21.11.2022 г. − 27.11.2022 г.
4. Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II: Реконструкция на главни и второстепенни водопроводни клонове“ Програма на строително-монтажните работи за периода 21.11.2022 г. − 27.11.2022 г.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Русе за Нас
    На 01.04/2023 е официалната дата за акт 16 на целия воден цикъл за гр.Русе . Ще се случи ли това наистина ? Не вярвам ! Добре замислено и лошо изпълнено.....Освен главните заподозрени - изпълнителя и десетките нерегламентирани "под изпълнители " този път "големия прът в колелото " се оказват знайни и незнайни надзорни фирми , които смело и арогантно , без основание и реална причина , създават изкуствено милиони причини с цел да принудят фирмите да си платят данък "надзор" ,който впрочем според слухове достига 10 %.........
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари