Къде ще вали на 17 септември 2023 година?

0
Значителна облачност ни очаква днес
Значителна облачност ни очаква днес

Значителна облачност ни очаква днес

Днес облачността ще остане по-често значителна - сутринта в низините ще е ниска, след обяд - купесто-дъждовна, предава БНТ. На места ще има валежи, предимно слаби, а повече като количество и придружени с гръмотевици ще са главно около и след обяд в планинските райони в Западна България. Към вечерта валежите ще отслабват и спират. Вятърът ще остане от изток-североизток, слаб в източните райони - до умерен. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 25°.

По Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по-често значителна и главно тогава на места ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 24°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, в най-южните райони след обяд ще се усили до 4 бала.

В планините облачността ще е значителна. Ще има валежи от дъжд главно в масивите в Западна България ще са значителни по количество. Ще духа предимно умерен вятър от изток-североизток, в западните райони - от югоизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 19°, на 2000 метра - около 12°.

През новата седмица ни очакват повече слънчеви часове. Минималните температури ще се понижат още и ще са между 11° и 16°, а максималните ще са между 23° и 28°. Вероятност за слаби валежи има главно в сряда и в четвъртък, предимно над Западна България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари