Къде се сбъдват желания?

0
Написано на листче в джоба или заключено на сигурно в сърцето, съкровено желание си има всеки
Написано на листче в джоба или заключено на сигурно в сърцето, съкровено желание си има всеки Видео: sabudise_novatv

Руската църква, пещерата на Иван Рилски и пещерата Леденика. Ако вярвате, да знаете, че там се сбъдват желания. 

Написано на листче в джоба или заключено на сигурно в сърцето, съкровено желание си има всеки. Има си и място за поръчки. Към вселената.

В Руската църква в София се съхраняват останките на архиепископ Серафим. Въпреки че не е светец, хиляди вярват, че мощите му са чудотворни. И му пишат писма. Стотици. Всеки ден, пише Нова телевизия

„Случаи на изцеление имало още докато архиепископ Серафим бил жив. Казвал на хората, които ходели при него, че след смъртта му ще продължи да им помага. Призовавал ги един ден да му оставят бележки. Така, след като починал, поток от хора започнал да се стича в криптата”, разказва архимандрит Филип, настоятел на храм "Св. Николай". 

Мечтите се сбъдвали и в пещерата на Свети Иван Рилски. Вярва се, че той сбъдва най-съкровените ни желания, но само ако успеем да минем през дупката на входа.

„Свидетелство за любовта на Свети Иван Рилски към нашите немощи и желанието му да ни помага са все повечето и повечето чудеса, които се случват и всички тези бележки, които хората, които идват тук, оставят горе на аязмото и на пещерата”, разказва йеромонах Мойсей.

Защото там и камъните не били случайни, твърди преданието. И пазели бележките ни с цената на всичко.

Каменната плоча на Преподобна Стойна, пещерата Орлова чука и мостът на желанията в морската градина във Варна са само част от останалите чудодейни места у нас.

Поне според тези, които вярват в тях.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари