Къде се намира Владимир Путин?

0
Информацията е разнопосочна и се появиха спекулации по темата
Информацията е разнопосочна и се появиха спекулации по темата Снимка: kremlin.ru

Информацията е разнопосочна и се появиха спекулации по темата

Къде се намира физически Владимир Путин? В Русия, а и извън нея, се появиха спекулации, че руският президент е напуснал Москва на фона ескалацията на напрежение с „Вагнер“.

Справка на btv във FlightRadar показва, че самолетът, с който обикновено лети държавният глава на Русия, е излетял от Москва в неизвестна посока. Самолетът Ил96 е посочен като част от специалния летателен ескадрон на Руската федерация.

В същото време в информационната агенция Ройтерс се появи официално изказване от страна на Дмитрий Песков, че „Владимир Путин работи от Кремъл“.

По-рано през деня руският президент се закле, че въоръженият бунт на Евгений Пригожин ще бъде смазан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ванчо
    пак не си в час бе 😁 Днес има Русенски карнавал - песни, хора, танци...такива неща, а не твоите болни амбиции 🤣🤣🤣
  • -2
    1
    Ванка с танка
    Днес пред община Русе ватенките ще правят мирна встреча,Да на мира между Пригожин и Шойгу.Канят се всички симпатизанти,след това ще се извозят с вагони от Централна ЖП гара до Москва.Хахахаха Събирайте се копейки
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари