Къде се намира Домът на културата в Русе?

3
Този въпрос биха си задали гостите на града, ако минават край табелата в края на улица "Доростол" до Механотехникума
Този въпрос биха си задали гостите на града, ако минават край табелата в края на улица "Доростол" до Механотехникума Снимка: Миро Слав Малчев / Facebook

Този въпрос биха си задали гостите на града, ако минават край табелата в края на улица "Доростол" до Механотехникума

Табела, която указва посоката към Дома на културата в Русе, е заличена с бяла боя. Тя се намира в края на улица "Доростол" до Механотехникума непосредствено преди Парка на младежта. Дребен вандалски акт обезсмисля част от указателната табела, но не и след като съгражданинът ни Мирослав Малчев запретна ръкави и изчисти следите от поредното улично безобразие.

"Дойде време и за културата. Отне ми два часа труд, но вече се вижда в каква посока е Домът на културата. Хубава и слънчева неделя от мен. Не беше лесно, но си струваше!", отбеляза будният русенец.

Друг е въпросът, че след изграждането на близката велоалея, движението край Паметника Альоша е еднопосочно и стрелката към болницата също трябва да сочи надясно. Поне според нас, но какво ли смятат от Комисията за безопасност на движението?!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Педант
    До коментар 5: Чак пък "най неурентирани"... Виж, най-неориентирани може и да са.
  • 7
    6
    daskal
    Дълги години беше Дом на културата, а сега е зала "Филхармония" (не че някой я знае). По-старите русенци си спомнят и други емблематични места - Младежкия дом, кино "Аврора", Старата поща, Музикалната гимназия и т.н. Ако попитате по-млади хора, няма да се сетят за кои места говорите. Само "Лайното" е вечно! :)
  • 4
    5
    Атанасов
    На поставянето на табелата бях там и им казах че е заблуждаваща неточна особено за румънските туристи които са най неурентирани.Работниците ми казаха че така са им наредили началниците и я цементираха така без да вземат мерки.
  • 7
    4
    Къде е
    Новосъздадената общинска полиция, къде е видеонаблюдението, къде са КОРС и защо само се констатира от граждани, а не се предприемат конкретни мерки за респектиране на вандалите? Мистър Пънч Бийн, събуди се!
  • -8
    3
    Мдаааа
    Ко Мисийка няма, ама как върви кекса на работата им. Пък и с набухвател кекса. Набухва набухва
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари