Къде бяха отчетени 22,2 градуса в 2:22 часа на 02.02.2022

0
Две метеорологични станции от противоположни страни на света измериха тази температура точно в този час
Две метеорологични станции от противоположни страни на света измериха тази температура точно в този час

Две метеорологични станции от противоположни страни на света измериха температура от 22,2ºC в 2:22 часа следобед на 02.02.2022 г.

Нова Зеландия беше една от първите страни в света, която посрещна втория ден на февруари през 2022 г, информира Sinoptik.bg

С напредването на деня учените от Националния институт за водни и атмосферни изследвания следяха отблизо температурите в цялата страна.

Точно в 14:22 часа (2:22 PM) метеорологична станция в малкия град Туранги, на Северния остров, регистрира температура от 22,2ºC.

Няколко часа по-късно любителите на новините за времето в Австралия бяха възхитени, когато термометрите в Аделаида достигнаха максимална температура от 22ºC. Живакът обаче се изкачи малко по-високо и в крайна сметка достигна до 22,4ºC.

Въпреки това, според местните метеоролози, температурата в района на Минипа на полуостров Ейр е била точно на 22,2ºC в 14:22 часа.

Следобедното слънце зарадва и голяма част от жителите на Южна Европа. В много райони на Испания времето беше по-топло от обичайното за 2 февруари. Точно в 14:22 часа, беше измерена температура от 22,2ºC от метеорологична станция във Фонтанарс делс Алфоринс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари