Качествени ли са тракторите втора употреба?

0
Преди да вземете решение за покупка на селскостопанска техника от подобен тип, е добре да обърнете внимание на някои неща
Преди да вземете решение за покупка на селскостопанска техника от подобен тип, е добре да обърнете внимание на някои неща

Преди да вземете решение за покупка на селскостопанска техника от подобен тип, е добре да обърнете внимание на някои неща

Тракторите втора употреба са чудесен избор за малки, средни, а и големи земеделски стопанства, които обаче не могат да си позволят купуването на нова машини или пък не желаят да правят подобна инвестиция

Всъщност те са неизменна част от живота на земеделските производители. Именно това е най-широко използваната машина в селското стопанство. Тя може да се ползва като спомагателно средство за множество различни обработки на почвата, като например плитка и дълбока оран, брануване, сеитба и други.

Как да избера трактор втора употреба?

Изборът на всяка една машина не е лесна работа. Особено пък когато си говорим за трактори и то втора употреба. Преди да вземете решение за покупка на селскостопанска техника от подобен тип, е добре да обърнете внимание на някои неща, като например:

  • Марка;

  • Двигател;

  • Надежден сервиз и обезпеченост на резервни части; 

  • Разхода на гориво;

  • Амортизация;

  • Наличие на гаранция;

  • Комфорт при работа.

Както вече стана ясно, трябва да се следят и прегледат множество показатели. Възможността за тест драйв също не е за подценяване. Тук трябва да уточним и че агротехниката втора ръка е също толкова качествена, колкото и новата. Когато обаче се гмурнете от морето на безкрайните възможности, намирането на истински качествена и надеждна техника втора употреба , би било доста трудно. Точно затова Ви е нужен надежден партньор!

Всички трактори втора употреба на едно място  

В сайта на Titanmachinery.bg ще откриете на едно място голяма база данни с оферти за употребявани трактори - различни видове, модели и марки. При нас може да откриете само след няколко клика и то онлайн най-изгодни предложения на пазара, съобразени с потребностите и изискванията на земеделските производители. Освен това всички машини, които са публикувани като обяви на сайта ни, са проверени от нашите топ сервизни специалисти. По този начин, купувайки техника от Titanmachinery.bg, Вие избирате безкомпромисно качество дори тракторите втора употреба.

Освен това в сайта ни можете лесно и бързо да се ориентирате за търсената от Вас машина. 

Разгледайте още сега

Посетете Titanmachinery.bg, разгледайте обявите ни, изберете оферта и се свържете с нас. Ще намерите богато разнообразие от модели в различни ценови диапазони, както и техника, която удовлетворява всеки вид и тип стопанство.  

Освен това предлагаме и лизинг за употребявана техника. Заинтригувахме ли Ви? Изпратете ни онлайн запитване или се обадете още сега на 0888 133 338.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари