Извратеността на богатите тийнейджъри

8

Тийнейджърът Григорий Мамурин е посветил живота си на това да прави филмчета с отвратително съдържание.

Той е внук на руски олигарх и е свикнал да разполага с милиони. Младежът не се интересува от училище и предпочита да се забавлява. Начинът му на забавление обаче възмущава стотици хора в мрежата, пише Канал 3.

Малкият "Спилбърг" е решил, че може да купи всеки с пари и понеже често му се случва да среща хора, готови на всичко за кеш, видеата му са гледани от милиони. Той често може да бъде видян по улиците на Москва, където предлага неприлично големи суми на жени, за да му показват гърдите си или за да го целунат.

Обсебеният от секса тийнейджър дори е публикувал скандално видео, в което посред нощ среща влюбена двойка, на която предлага 15 хиляди рубли, за да се възползва сексуално от момичето.

Обиденото гадже заплашва с бой, но щом чува предложената му сума - вдига цената и се уговаря с малчугана да му "предостави приятелката си" за няколко часа. Единственото желание на мъжа от двойката е тийнейджърът да ползва предпазни средства.

Едно от най-смущаващите видеа е това, в което Гриша подкупва мъж да застреля домашно кученце. Богаташкият наследник обяснява, че това било кучето на момиче, което му изневерило. Мъж се съгласява да извърши извратената постъпка, но пистолетът засича и животното остава невредимо. 

В края на клипа Гриша заявява на мъжа, че просто си прави социален експеримент и иска да види колко хора биха застреляли невинно кученце за пари.

Въпросният мъж пък си тръгва невъзмутимо с думите "Не ме интересува. Парите не миришат".

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари