Извършителят на зловещото убийство е крупие

0
Камери са заснели целия скандал, случил се около 2 часа тази нощ
Камери са заснели целия скандал, случил се около 2 часа тази нощ Снимка: БЛИЦ

Кървави петна пред казино "Сезам" в "Красна поляна" бележат мястото, където е убит 34-годишния мъж снощи. Хората от квартала се стряскат от страшната гледка. По първоначални данни, екзекуторът е един от крупиетата в игралния дом. Мъж се обадил по телефона и разказал, че е останал потресен при гледката на трупа тази сутрин.

Сигналът за убийството на бул. "Стамболийски и ул. "Вардар" е подаден в полицията в 2.35 часа през нощта. Предстоят разпити.

"Скарали са се с крупието вътре, охраната го е извела отвън обаче там са продължили разправията. В един момент е излязъл и крупието, сбили са се и момчето паднало и си разбило главата на саксията. Не е имало умисъл, просто всички са били по-агресивни от обикновено", казаха клиенти от заведението. Те познаваха загиналия комарджия и заявиха, че е бил малко кибритлия. 

Камери са заснели целия скандал, случил се около 2 часа тази нощ. Трупът на 34-годишния мъж е взет почти веднага в Съдебна медицина. Все още на местопрестъплението има следи от кръвта на загиналия. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари