Извършителят на нападението в Славяново е криминално проявен

1
Той е лежал в затвора за същото деяние и преди
Той е лежал в затвора за същото деяние и преди Видео: NOVA

Внук разказа във Facebook как дядо му е бил брутално пребит от крадец рецидивист за 120 лева.

Престъплението било извършено в град Славяново. Снимки на травмите на възрастния мъж обиколиха социалните мрежи. Хиляди хора изказаха възмущението си от жестокото деяние. Крадецът вече е заловен от полицията.

Крадецът се опитал да влезе в къщата. Дядо ми е излязъл и са се сбили. Той си е хвърлил портмонето, в което е имал 120 лв., но преди това е бил зверски пребит“, разказа внукът на Георги Вачев, предава NOVA.

Той сподели още, че в момента възрастният мъж е в болница със счупена скула и наранявания по цялото тяло.

“От полицията разбрахме, че извършителят е криминално проявен. Лежал е в затвора за същото деяние и преди. Баща ми всъщност го познава. Крадецът живее през няколко къщи“, каза още синът на дядото.

Той споделил за случилото се в социалните мрежи и благодари на хората за съпричастността.

“Целта на моя пост е да достигне до максимално много хора. Този път искрено се надявам извършителят да си получи заслуженото. Законите са за всички и те трябва да се спазват“, допълни той.

“Тази къща не се охранява при нас и съответно се е случил този инцидент. Има чести набези в домове, в които живеят възрастни хора. Когато хванем крадеца на терен, първо уведомяваме полицията. Предаваме ги с протокол“, обясни Владимир Попов, представител на охранителната фирма в Славяново.

Предстои прокуратурата да реши дали да поиска постоянно задържане за крадеца. В противен случай той ще бъде пуснат на свобода след 72 часа в ареста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари