Извънземни идват след три седмици?

3
Извънземните цивилизации ще се разкрият на хората посредством отварянето на космически портал
Извънземните цивилизации ще се разкрият на хората посредством отварянето на космически портал

След около три седмици, към края на октомври, извънземните цивилизации ще се разкрият на хората посредством отварянето на космически портал.

Това разкри пред "България Днес" инж. Тодор Ялъмов от Института за древни цивилизации.

"В края на октомври ще се появи послание от космическите цивилизации, от Великия разум. Това послание ще го получим телепатично, за да бъде чуто от всички. То ще ни сигнализира за отварянето на прозорец на възможностите!", обяснява експертът.

По думите му вече има изготвена нова конституция и са сформирани екипи, които да поведат човешката раса към по-добро бъдеще. Военните и политическите конфликти ще затихнат. Ще навлязат нови технологии, а духовната литература, народната и класическата музика ще се върнат на мода.

"Промените ще настъпят в близките месеци. Този портал ще отвори много възможности за хората, които повярват в него. Вече е готова новата конституция, която е съобразена с космическите закони. В световен мащаб са подготвени екипи, които ще поемат новото управление. Всички ще сме равни пред Космоса. Няма да има пръв и последен. Това, което ни учи църквата, че сме роби на Бога, не е вярно. Не сме роби, ние сме бъдещите богове. След много години ще управляваме Вселената" допълни инж. Ялъмов.

По думите му по света има много технологии, които са скрити и забранени. След отварянето на "Вселенския прозорец" тези технологии ще бъдат достъпни за всички. Ще могат да лекуват тежки болести и да помагат за развитието на човечеството. Освен това ще се появят хора, които ще разпознават лъжата без детектори. Грубостта, агресията и пошлостта бързо ще бъдат забравени, защото вече няма да са на почит. Системата на образованието също ще се промени. На Земята вече идват така наречените "кристални" деца, които са представители на 6-ата раса и много трудно се управляват.

"Нещата, за които са мечтали нашите родители и прародители, ще се случат. Ще има братство и истинска свобода. Ще можеш да твориш колкото искаш, ако е в полза на обществото", допълни инженерът.

Сигурен знак за приближаващата промяна са природните катаклизми, на които все по-често ставаме свидетели.

"Цялата Земя трябва да почувства сериозно сътресение. Затова в момента половината планета или гори, или има наводнения. Това се случва точно за да се мобилизират хората като пред война. Народът ще започне да се сплотява и ще заработи колективният разум", подчерта Ялъмов.

Досега извънземният разум не се е бъркал в човешките отношения. Според теорията на учения ние сме един голям космически експеримент. В момента обаче сме на прага на саморазрушение, затова от Космоса изпращат свои пратеници, преди да сме се унищожили.

"Ние сме пред гибел. Много цивилизации преди нас са загинали, защото са оставени на свободно ниво. За съжаление винаги са надделявали егото и личните изгоди. Затова е тази намеса сега. Просто трябва търпение 1-2 месеца. Това ще е началото, разбира се. Не може изведнъж да се получат нещата. В бъдеще няма да има религии в този вид, които са сега. Няма да има посредници. Всеки ще може директно да си контактува с различните раси и да получава информация за лекуване и много други неща, които да са му от полза", описа бъдещето Ялъмов.

Феноменалната българска пророчица Ванга неведнъж е споменавала извънземни цивилизации и мястото на нашата планета в йерархията на Космоса. Според запис, направен през месец май 1979 година, ясновидката твърди, че след 200 години човекът ще установи контакт със свои братя по разум от други светове.

"Виждам ги от години. Те са прозрачни и изглеждат като отражение на човек във водата. Много работят, точно и организирано. На всички планети от нашата Вселена има разумен живот, но ни дезинформират, защото сме на едно от най-ниските нива на развитие", казва пророчицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари