ИЗВЪНРЕДНО: Нов жалбоподател в Комисията по ревизия

2
ГЕРБ бламира заседанието на Комисията по ревизията
ГЕРБ бламира заседанието на Комисията по ревизията

ГЕРБ бламира заседанието на Комисията по ревизията

Нов бизнесмен, който отказва да каже името си пред журналистите в парламента, чака да бъде изслушан в комисията за ревизия на управлението на Бойко Борисов, пред зала „Запад“.

Най-големият зърнопроизводител в България Павел Стоименов е жалбоподателят в Комисията по ревизия. "Аз съм най-големият зърнопроизводител в България."

Със зеленчуци зареждаме всички магазини в България. Той обяви, че има доказателства за корупция, като това дори засега националната сигурност на страната. Агробел 2001 е фирмата му, сподели той.

„Ще разберете вътре, ако ме поканят“, обяви неколкократно той. Не представя и факти как е бил допуснал в сградата на Народното събрание и от кого е бил поканен. „Не познавам Мая Манолова“, отсече той. „Искам да говорим за икономика, за бизнеси, за рекет“, повдигна леко завесата въпросният. Уточни и че не бил фермер.

По информация на „Дневник“ мистериозният гост е бил посрещнат от пиара на партия ГЕРБ – Никола Николов, който изведнъж излязъл от залата насред горещото иначе заседание.

Междувременно в зала „Изток“ пламна нов скандал – този път между Николай Бареков и Манолова, като се оказа, че той е представител на сайта „Афера“. Той е внесъл два сигнала в комисията като гражданин – за съмнителни сделки в Министерството на отбраната и в правосъдието.

Бареков се включи директно в заседанието на комисията по ревизия и захапа здраво Мая Манолова. „Тези сигнали ще бъдат ли разгледани днес, поканени ли са ресорните вицепремиери и министри и по какви критерии Мая Манолова приоритизира, политически и качествени, кои сигнали да бъдат гледани в този фарс. Защото това е фарс, не е комисия“, каза той.

„Темите са много сериозни. Аз съм бил европейски депутат 5 години, г-н Борислав Сандов ни е бил гост и знае как се изслушва там. Това няма нищо общо с фарса и пиар шумотевицата, която се организира тук. Сигналите за кражби в министерство на правосъдието, в министерство на отбраната. Г-н Волен Сидеров беше тук, но си тръгна, защото му стана скучно, но той е бил коалиционен партньор на министърър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов, че министерството е превърнато в агенция по продажба на недвижима собственост“, допълни Николай Бареков.

Малко по-късно народните представители на ГЕРБ предприеха неочакван ход по време на заседанието на Комисията по ревизия. Заседанието беше бламирано. Депутатите излязоха от залата. Първа беше министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, а след нея залата напусна и председателят на Комисията Мая Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари