Извадиха куче изпод тинята в Карловско

3

Мечо - огромният добряк, подаващ лапа на всеки

Каравелово, Богдан, Слатина, Трилистник - китни села, които бяха потопени след валежите в края на миналата седмица.

Водната стихия превърна улици в реки, а домове се оказаха пометени. На места вълната бе с височина две метра.

Някъде във водовъртежа на придошлата вода се оказало и едно куче, което попаднало в мощта на стихията, а накрая се озовало под куп от дървата в Каравелово, които мътните вълни донесли от планината, пише Glasnews.bg.

Животното имало късмет и било открито, а вече се намира в Казанлък. Кучето е мълчаливо и търпеливо в ръцете на спасителите си, но вода не иска и да види. В цялата трагедия на наводнението в Карловско един живот дава искрица надежда.

Вижте историята на оцелялото куче, споделена от Соня Ченишева:

"Мечо - огромният добряк, подаващ лапа на всеки.

Водата го е влачила, блъскала, колко време...само той си знае, накрая го е запратила под купища дървета. Три дни стои затрупан, докато днес човек на име Лазар го забелязва и изважда на сухо място, хората са му сложили вода и храна.

Но Мечо не яде, не пие вода и не става. Вече е в сигурните и грижовни ръце на Ивелина Недкова. През целият път до Казанлък огромното момче не издаде и звук, хапна, но вода не иска да пие и как ли да я иска.

Предстои му лечение."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари