Изтече запис от срещата на енергетиците с властта

0
От записа става ясно, че има напрежение между протестиращите и представителите на партиите, които подкрепят управляващото мнозинство
От записа става ясно, че има напрежение между протестиращите и представителите на партиите, които подкрепят управляващото мнозинство Снимка: Facebook / Искрен Митев

От записа става ясно, че има напрежение между протестиращите и представителите на партиите, които подкрепят управляващото мнозинство

Депутатът от ПП - ДБ Искрен Митев пусна запис и живо излъчване от срещата между миньорите и енергетиците в НС.

От записа става ясно, че има напрежение между протестиращите и представителите на партиите, които подкрепят управляващото мнозинство.

На срещата не бяха допуснати хора извън списъка, подаден на входа на парламента. Кой е изготвил този списък така и не стана ясно. Журналисти също не бяха допуснати.

По думите на протестиращите най-голямата отстъпка, която са направили, е да дойдат на среща в столицата, въпреки че настояваха тя да се проведе, където са блокадите.

"Надявам се днес да се запомни като денят, в който се е постигнало съгласие по този изключително тежък проблем за всички. Желанията на протестиращите да бъдат удовлетворени, а ключовите пътни артерии разблокирани", допълни депутатът.

Първоначално премиерът покани протестиращите енергетици и миньори на среща в Раднево. Късно снощи от пресслужбата на Министерския съвет информираха, че срещата се мести в парламента заради отказа на протестиращите за такава в Раднево.

В срещата се очаква да се включат също министрите на енергетиката, на регионалното развитие и благоустройството, и на икономиката и индустрията, ще участват и лидерите и народни представители от политическите партии, които подкрепят правителството, се казва в прессъобщението от вчера.

Пети ден са затворени възлови точки за движение в Стара Загора, блокирана е автомагистрала "Тракия" и Проходът на Републиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    6
    инженер
    Пълна блокада докато не оставят всички функциониращи ТЕЦ до 2038-ма година минимум . Иначе рискуваме скъп ток ако го има изобщо. Значи германия отваря отново въглищните централи , полша също , а България като най-умната страна на света ги затваря !?!
  • 1
    5
    ДО 4
    Тея имбецили са като американците и англичание (вторите които пък не знам как имат отношение) - четеш новина за рецепта за мъфини и в коментарите "оранжевия човек" (смятай тръмп) някък си е виновен за тея мъфини. Че и освен тъпите американски демократи ами и кръвосмесените англичани се месят... защо... нямам идея... И така и нашите имбецили спят и Путин сънуват, събудят се Путин живее без да плаща наем перманентно в кухите им глави.
  • 0
    4
    ама
    и тука ли путин е намесен?!? Егати обсесията, направо някои са за психиатър!
  • 1
    3
    До 1:
    Май първо са изклатили майка ти, а? Не може по друг начин да се роди такова тъпо говедо!
  • 6
    2
    ГАЦО
    Шишито пеевски в ЗАТВОРА-БОК---А
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари