Изтече видео с кмета на Благоевград, танцуващ кючек

0
Със залепена петдесетолевка на челото и пура в уста, градоначалникът се вихри в компанията на Андрей Новаков и Цветан Цветанов
Със залепена петдесетолевка на челото и пура в уста, градоначалникът се вихри в компанията на Андрей Новаков и Цветан Цветанов

В социалните мрежи изтекоха кадри от щур купон, на които се твърди, че кметът на Благоевград и настоящ кандидат-кмет на балотаж от ГЕРБ Атанас Камбитов, се вихри в компанията на евродепутата Андрей Новаков и вече бившия Втори в ГЕРБ – Цветан Цветанов.

Кадрите явно не са отскоро, предвид присъствието на вече отлъченият заради Апартаментгейт Цветанов, но и от самолет е видно доброто състояние на духа на всички участници в събитието, най-вече на господин кмета, споделят от Господари на ефира.

С пура в уста и залепена петдесетолевка на челото изглежда, че песента „За крадец не ставаш сине” е една от любимите на градоначалника.

Сега разбираме защо господин Камбитов е един от любимите градоначалници на Бойко Борисов: дори когато се весели, той с пот на челото попълва дупките в общинския бюджет. Петдесет – петдесет, кой ти ги дава!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари