Израелската армия е ликвидирала шефа на разузнаването на "Хамас"

0
Нападението в град Хан Юнис е било извършено в ранните сутрешни часове
Нападението в град Хан Юнис е било извършено в ранните сутрешни часове Снимка: БТА / АР

Нападението в град Хан Юнис е било извършено в ранните сутрешни часове

Израелската армия заяви днес, че е убила регионалния шеф на разузнаването на "Хамас" при въздушен удар в град Хан Юнис в южната част на ивицата Газа, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Нападението е било извършено в ранните сутрешни часове, съобщи говорител на военните. Израелската армия разпространи видеозапис на нападението в социалната платформа "Екс", но не обяви името на убития.

На 7 октомври въоръжени бойци на палестинската групировка "Хамас" извършиха най-тежкото клане в историята на Израел, като убиха над 1400 души в райони близо до ивицата Газа, както и на музикален фестивал. Бойците на "Хамас" също така отвлякоха 199 души.

По данни на палестинските здравни власти от 7 октомври насам при продължителните въздушни нападения на израелската армия в ивицата Газа са били убити повече от 2800 души, а още над 10 000 души са ранени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари