Израел обмисля да наводни тунелите в Газа

1
Не е ясно също и дали тази тактика ще застраши водоснабдяването на Газа
Не е ясно също и дали тази тактика ще застраши водоснабдяването на Газа Снимка: БГНЕС / Архив

Не е ясно също и дали тази тактика ще застраши водоснабдяването на Газа

Израел обмисля да наводни тунелите в Газа с морска вода, твърди високопоставен американски служител. Според информацията преди седмици израелските сили са завършили изграждането на система от помпи в северната част на анклава, съобщи NOVA.

Инсталацията би позволила да се придвижват огромни количества вода в рамките на часове. Така за няколко седмици могат да бъдат унищожени командните центрове на "Хамас", голяма част от които се намират под земята. Основен въпрос обаче остава дали израелските сили биха задействали тези помпи преди освобождаването на заложниците, тъй като много от пленените са държани именно в тунелите. Не е ясно също и дали тази тактика ще застраши водоснабдяването на Газа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Moni levi
    Наводнявай,избивай всичко живо,що е ислямско,нулева толерантност!Те са психично болни мозъци, мьрляви и прости диваци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари