Изповедта на една проститутка

1
Жрицата споделя най-фрапиращите подробности от своята професия / Снимката е илюстративна
Жрицата споделя най-фрапиращите подробности от своята професия / Снимката е илюстративна

Проституцията е известна като най-древната професия в света.

Обикновено всяка жена или мъж (защото вече има толкова много) имат определени причини да прибегнат до тази професия. Ето какво може да каже една канадка, която вече не се занимава с тази професия, но винаги ще пази спомена, сподели Reddit, цитиран от Men.bg.

Виж какъв е точно животът от другата страна.

Кога започна своята професия?

Като станах на 18 години бях изгонена от вкъщи. Нямах истински приятели, но се намираха хора, които ме оставаха за някой друг ден при тях, но след това ме караха да си тръгвам. Не можех да си намеря никаква работа и един познат ми предложи да си продавам тялото. Нямах избор и след като пуснах няколко обяви, получих и няколко покани. След това вече имах достатъчно пари, за да си наема апартамент.

Защо те изгониха от дома?

В дома аз бях боксовата круша на баща ми и бях оставена да израствам сама, докато брат ми се преборваше с левкимията. Станах бунтовник, започнах да дразня останалите, пушех марихуана, бягах от училище. Тогава започнаха и сериозните наказания, удари и преспиване в приятелки. Изведнъж изгубих компютърните си привилегии, телевизията и всичко останало. Това ме мотивира да се проваля във всичко, да се опитам да се самоубия повече от три пъти. Мисля, че страдам от депресия от 10-годишна възраст и още не съм започнала да я лекувам.

Как таксуваше клиентите си и промени ли цените с времето си?

Аз бях позиционирана в ниския до среден клас. Плюсовете ми бяха младостта, визията и тялото ми, което наистина бих казала, че е създадено за секс. Минусите ми бяха пиърсинга и татуировките. Аз нямах само обеца на пъпа, но и на бузите, зърната си и редица други. Сериозен недостатък беше и малкият ми апартамент, но дори и щом се справях добре, аз нямах възможност да наема втори само за работа.

Можеш ли да направиш грубата сметка с колко мъже си била? 

Със сигурност са по-малко от 100, но бих казала 75. Не ги помня всички, а само онези, които имаха по-странни фетиши, няколко забавни случая и някои наистина добри мъже. Не съм си водила списък, защото обичам секса и не ми притеснява това. Правила съм абсолютно всичко от обикновен до необикновен секс. Доволна съм, че приятелят ми не се интересува от цифрата и си мисля, че и останалите не трябва.

Какво мислиш за своите клиенти? Смяташ ли, че биха могли да бъдат определени като жалки? 

Повечето са наистина изключително самотни. Повечето бяха разведени и не са били с жена от много време. Останалите просто искаха да видят какво е изживяването и т.н. За повечето мъже, ние сме служителки, които бихте могли да срещнете на касата в магазина или на щанда за сладолед. Някои колежки наистина са отлични в тази игра и могат да се изключат от емоционалното, но аз никога не успях да постигна това.

Кое е най-страшното изживяване?

Един път се срещнах с някакъв откачен религиозен тип. Беше късно вечерта и аз играех видео игри, хвърлин един поглед на форума и забелязах, че има един човек, който би искал да дойде. Беше 2 часа след полунощ и реших, че мога да си свърша работата, да паузирам всичко и след това да си продължа заниманията. Грешката ми беше, че клиентът първо беше толкова голям, дебел и с много жалка хигиена. Започна да ми обяснява как имам нужда от Христос в живота си. Обясних му, че нямам нужда, показах му Библията си (дори и да съм атеист) и тогава той продължи да размахва ръце и да ми обяснява колко грешна съм. За съжаление се наложи да стискам зъби, защото изведнъж забелязах, че на кръста си има пистолет. Притесних се достатъчно и му казах, че просто искам да си тръгне. Наблюдавах го внимателно и тайно се отмествах, за да стигна до ножа си. В последствие той полудя и излезе от стаята. Мислех си, че си е тръгнал, когато го видях как стои на паркинга и гледа точно в моя прозорец. Живея на първия етажи го наблюдавах как стои така. След това започна да чука още повече на прозореца и да ми звъни по телефона. Вече губих всякакво доверие, взех си лаптопа и отидох в банята, за да не може да ме гледа. Стоях до сутринта и като излязох го видях още там, но вече се подготви да си тръгва. После разбрах, че той работи в църквата и къщата за бездомници и прави това с всички останали.

Кое е най-абсурдното, което си правила?

Имах един клиент, който не искаше да се къпя в продължение на 3 дни, преди да се видим. Бях съгласна, защото това означаваше, че няма да работя три дни, но той ще плати и за тях. Той не правеше секс с мен, а само ме гледаше и докосваше (никога не се е възползвал сексуално) и много обичаше да ме мирише. След това ми казваше, че се прибира и мастурбира у дома си. Всякакви абсурдни предложения съм получавала, но това е рекордът ми. Истината е, че се стараех да отказвам онези, които наистина са изключително перверзни и зловещи.

От кое се срамуваш най-много? 

Имах клиент, който настояваше да го бия с розовия си камшик по време на секс. Каза ми, че с белезите няма да има проблем и да продължавам с мисията си. Единственият проблем е, че този човек не осъзнаваше колко зле беше положението. На финала спрях да го удрям, защото се притесних, че ще скъсам кожата и ще започне да кърви. След известно време беше потърсил във форума адвокати с помощ за развод. Попитах го какво се случва и се оказа, че жена му е надушила нашата игра. Клиентът ми твърдо вярваше, че белезите ще се махнат след няколко часа, но уви...

Мислиш ли, че ако професията беше легална, щеше да можеш да се справяш по-добре?

Ако беше, сигурно вече щях да съм се обадила в полицията за набожния. Един мъж почти успя да ме изнасили у дома, но не можех да се обадя. Един път имах много нужда от тях, защото ме обраха с нож в гърлото. Ако цялата тази работа беше законна, убитите момичета щяха да бъдат разследвани.

Изкушаваш ли се да се върнеш отново?

Никога! Аз не успях да се пречупя толкова емоционално, колкото останалите и често ми се налагаше да се стискам зъби. Сега вече не искам да чувам за тази работа. Доволна съм от своята работа в момента.

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари