Изпочупиха къщата на насилника на кучето Мечо

12
Вратите на имота на Захари Шулев са изписани с нецензурни надписи
Вратите на имота на Захари Шулев са изписани с нецензурни надписи Снимка: Телеграф / Бойко Кичуков

Вратите на имота на Захари Шулев са изписани с нецензурни надписи

Къщата на 37-годишния Захари Шулев, който е обвинен за гаврата с куче в столичния квартал „Карпузица“, е изпотрошена, видя репортер на Telegraph.bg. Двуетажната сграда на улица „Бяла ружа“ 2 е с изпочупени прозорци, изкъртена ограда и залята с яйца и всевъзможни боклуци фасада.

Възмутени граждани са изкъртили и част от асмата пред входа на насилника, както и са блокирали гаража му с контейнер за смет. Вратите на имота му са изписани с нецензурни надписи.

Шулев е с повдигнато обвинение за престъпление, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 1 до 3 години и глоба от 2000 до 5000 лева.

В ареста е с прокурорско разпореждане до 72 часа , а от прокуратурата се очаква да поискат от Софийския районен съд и постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    6
    Кучкари тъпи - до петия кучкар
    Започва се с кучета и котки дрънци, едно е да убиеш куче друго човек ама ти си плиткоумен и затва така лафиш. Ако е при самозащита тогава напълно оправдавам убийството на куче.
  • 9
    5
    До третия тъпак
    Ей, то се започва с кучета и котки, а после Само комплексал може да посегне на беззащитно и добродушно животно. Явно и ти си същия боклук
  • 12
    4
    Свиреп
    Кучо е миролюбив и доверчив. Мръсното животно Шулев го подмамва с храна и му чупи крачето. Какво ти направи кучо бе изрод!!! На такъв му надувам муцуната от бой за 5 секунди! Такъв социопат утре ще посегне и на дете като го подмами с близалки!
  • -15
    3
    Кучкари тъпи
    Да ви еба кучкарите, за едно куче голям праз, всеки ден умират хора а вие тука за един помияр лаете щото и вие сте с помиярски души.
  • 10
    2
    Роро
    Супер, като го пуснат ми се иска и него някой да го изкърти от бой, ама яко, та да го помни цял живот. Даже на такива бих им прерязал гърлото защото те не заслужават да живеят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари