Изписаха Юлия Скрипал от болницата

0
Случаят ”Скрипал” започна на 4 март, когато бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха изложени на въздействието на невропаралитичен газ
Случаят ”Скрипал” започна на 4 март, когато бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия бяха изложени на въздействието на невропаралитичен газ Снимка: БТА/ AP

Юлия Скрипал е изписана от болницата, съобщи телевизия Скай нюз, цитирана от БТА.

Преди дни се появиха информации, че и бившият полковник от руското военно разузнаване Сергей Скрипал е в съзнание и може да говори. Новината беше съобщена от телевизия "Скай нюз” и цитирана от световните агенции. 

Случаят ”Скрипал” започна на 4 март, когато бившият полковник от ГРУ, осъден в Русия за шпионаж в полза на Великобритания, и неговата дъщеря Юлия бяха изложени на въздействието на невропаралитичен газ. От Лондон твърдят, че той е разработен в Русия и на тази основа се заключи, че Москва е отговорна за случилото се.

Руската страна категорично отхвърли обвиненията, посочвайки, че програмата за разработването на подобен вид газ не е съществувала нито в СССР, нито в Русия.

Великобритания изгони 23-ма руски дипломати и предприе други антируски мерки, след което Москва отговори, изгонвайки същия брой служители на британското посолство.

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари