Изписаха Венета Райкова от болницата

6
Блондинката претърпя операция на минискуса
Блондинката претърпя операция на минискуса

Блондинката претърпя операция на минискуса

Венета Райкова се прибра вкъщи след операцията на коляното. "Една трета от менискуса ми го няма, но важното, че съм добре, прибрах се у дома на собствен ход без патерици. Следва възстановяване, след две седмици ще махнем конците", сподели тя.

От профила си в Инстаграм тя обяви още, че е прекратила отношенията с издателя си и нейните книги ще липсват от книжарниците известно време. "След 12 дни ще свалят конците от операцията на коляното ми и ще започна срещи с други издателства, или ще основа мое собствено издателство", похвали се Венета.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Алекс
    От кога стана писателка тая?
  • 6
    2
    Ддфф
    Абе не ни занимавайте с тези боклуци!!!
  • 14
    1
    12345
    ботоксов урод
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари