Изписаха от болницата военния министър на САЩ

0
Очаквам с нетърпение да се възстановя напълно и да се върна в Пентагона възможно най-скоро, заяви министърът на отбраната
Очаквам с нетърпение да се възстановя напълно и да се върна в Пентагона възможно най-скоро, заяви министърът на отбраната Снимка: Secretary of Defense Lloyd J. Austin III / Х / архив

Очаквам с нетърпение да се възстановя напълно и да се върна в Пентагона възможно най-скоро, заяви министърът на отбраната

Американският министър на отбраната Лойд Остин бе изписан днес от болницата, след като прекара там две седмици, съобщи в изявление Пентагонът, цитиран от Ройтерс.

Отсъствието на министъра предизвика полемика заради това, че той няколко дни криеше хоспитализацията си, включително и от Белия дом.

Остин, който беше приет в болница на 1 януари във връзка с усложнения след операция на рак на простатата, ще работи дистанционно, преди да се завърне към изпълнение на функциите си в пълен мащаб.

"Докато продължавам да се възстановявам и да изпълнявам задълженията си от вкъщи, очаквам с нетърпение да се възстановя напълно и да се върна в Пентагона възможно най-скоро", заяви Остин.

Остин, който, въпреки че скри постъпването си в болница, получи подкрепата на американския президент Джо Байдън, отбеляза АФП, цитирана от БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    русенец
    "Изписали " или "отписали"? Защото този симпатяга не се е появявал пред камера от миналата година ( откакто руснаците удариха едни бункери край Лвов ). Какво толкова има в една операция на простатата, че така го крият? Да не са му я вадили през дупка на главата?
  • 2
    1
    Иван Асен
    Да пукне тоя мръсен маймун на никого няма да липсва този изрод.Колко хора умряха заради него и колко почернени семейства има.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари