Изписаха Джон Кери от болницата

0

Британският здравеняк Джон Кери беше изписан днес в 12,30 ч. от „Неврохирургия” в болницата в Бургас.

Той подлуди ченгетата в Слънчев бряг преди няколко дни под въздействието на алкохол и амфетамини. Открадна мотокар, с който изтърбуши две коли. При преследването разиграва ченгетата с часове. Млати тях и себе си по главата с голям гаечен ключ. Накрая едва успяха да го заловят, като се наложи да го приковат с пет чифта белезници.

Срещу британеца се води разследване, като заради недоброто му здравословно състояние не е в ареста, а с мярка за неотклонение "подписка". Няма право и да напуска България.

Днес Джон Кери излезе от хирургическия корпус с бинтована глава – с кървава чалма, но с широка усмивка, присъща за човек с психически отклонения, предвид всичко, което се бе случило с него през последните 4 дни. Кери бе придружаван от своя адвокат и представител на полицията, пише "Флагман".

„Нямам търпение да се прибера у дома и да прегърна децата си. Много ми липсват! Не помня нищо от онази вечер. Наясно съм, че в момента не мога да напускам България, но вярвам във вашата правосъдна система и мисля, че нещата съвсем скоро ще се наредят. Полицията се държа страхотно с мен, искам да им благодаря за помощта. Чувствам се прекрасно и в много добро състояние”, каза Кери.

Някой бе подредил куфара му, който той сам теглеше, сякаш се намира на летището.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари