Изпълнителният директор на „Европол“ пристига на посещение у нас

0
Тя ще проведе среща с Иван Демерджиев и ръвкодители на структури във вътрешното министерство
Тя ще проведе среща с Иван Демерджиев и ръвкодители на структури във вътрешното министерство Снимка: Thierry Roge/AFP via Getty Images

Изпълнителният директор на Европол Катрин де Бол пристига на посещение в България

В рамките на визитата тя ще има среща със служебния вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, с главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров и с ръководители на структури във вътрешното министерство, съобщи МВР.

След приключването на разговорите е предвиден брифинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Ivan
    Тези са куха организация,само пари дьрпат,а работа не вьршат!Един луд уби тяхна адвокатка ,а и тя беше русенка,тези нищо. Не усетили ,нищо.н Е разбрали!Цирк!
  • -2
    3
    2 - и гербеарстки лакей
    Иска ти се, лакей герберастки и лизач на дебелия задник на сикаджийската мутра от подземния свят, престъпник от класа, магистрален бандит, търговец на "жива плът", неграмотен селяндур с простошки език и още по-просташко поведение, с което 12 години правеше великата ни някога държава за посмешище по света и у нас! Иска ти се, ама няма! Ти си малоумник с увреден мозък бе, теляк банкянски! Ти нормален ли си да сравняваш едни високо образовени млади мъже, възпитани, успешни бизнесмени и кадърни хора, които искаха да направят българия правово и нормална страна, ама чалгарската сбирщина на Сакатотf чудовище от Уйчиндол, по поръчение на герберастките и сарайски престъпници не им позволиха! нищо, победата на сарайско-банкянско-чалгарската престъпна шайка, подчинена директно на мафиоти и мутри, от които неразделна част винаги са били и сарайският им султан, и Сакатото чудовище с увредения мозък, и особено сикаджийската мутар! Нищо, престъпници и национални предатели беше пирова! След две седмици така ще ви се стъжни, че дупка да се скриете няма да си намерите нито в сараите, нито в Зайчарника в Банкя!" Магнитски" идва!
  • 7
    2
    ОПГ ПП-ДБ-БСП
    Идва да прибере нашмърканите, крадливи, лъжливи и прости : Киро-парапета, Лена на Киро и Миро, Бойко Дамаджаната с 12 кенефа в имението си, Кокорчо , Лорерите , Ристю Бойкикев, високият ген. Наско и вся останала паплач около тях.
  • -2
    1
    ОПГ ГРОБ=ДПС
    Идва да прибере крадливата и нагла банкянска Тиква!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари