Изпълнители от студио "Икономов" с награди от фестивал "Андантино"

0

На 17 юни (събота) двама изпълнители от Вокално студио за поп и джаз "Икономов" взеха участие във Фестивала "Андантино" в гр. Буфтя, Румъния и се завърнаха с призови награди.

Според регламента, на Фестивала всеки участник можеше да се яви в три категории с една песен: "Румънски поп", "Поп интернационал" и "Етно-фолклор". Русенските възпитаници на педагога Вили Икономов се изявиха в две от тях - "Румънски поп" и "Поп интернационал". За всяко изпълнение в тези категории, във възрастовата група при най-малките, Николай Радев (6 г.) бе отличен с втора награда. Боряна Борисова (16 г.) се представи в четвърта възрастовата група от 16 до 17 +. В категория "Румънски поп" бе отличена с вт ора награда, а в "Поп интернационал" Боряна спечели Трофея в групата си. Наградените участници получиха много предметни и парични награди. Наградният фонд на Фестивала включваше и томбола с имената на участниците, която зарадва трима от тях с парични премии и почивки в курортни дестинации в Румъния.

Атрактивното начало на награждаването започна в 21:30 ч. с дефиле на всички участници и журито на Фестивала, преминавайки по червен килим, който ги отведе в залата на Букурещ Филм Студио, където бе и сцената на талантите, на брега на местното езеро. Краят на певческата фиеста приключи в 23 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари