Измамник в действие: Водопроводчик иска 800 лв. за поправка на здрава тоалетна

0
Измамник в действие: Водопроводчик иска 800 лв. за поправка на здрава тоалетна
Видео: Нова телевизия

Скрита камера на Нова разобличава водопроводчик - измамник, излъгал стотици хора. Историята напомня за класическия филм "Баш майстора", само че номерата на този "баш майстор" никак не са смешни за жертвите му. Хора, които са измамени от хитреца с хиляди левове са се обърнали към екипа на "Нова телевизия". Водопроводчикът продължава да мами. Опитa да излъже и екипа на телевизията, но не му се получи.

Сигналите срещу Веселин Михов са много, а в интернет те са от 2009 година. Форумите прегряват от възмутени ограбени хора с фрапиращи истории като тези на Мадлен Младенова, Росен Маринов, Антоанета Генова.

От "Нова телевизия" решават да потърсят услугите на въпросния водопроводчик. Намират няколко негови сайта и осем телефона в интернет. Уговарят ремонт на иначе напълно здрава тоалетна. Сумата, която Веселин Михов иска, наистина е солена - 790 лева за 30 минути.

Какво се случи?

Преди да поканят господина да поправи тоалетната, хора на телвизията монтират камера. Парадоксалното е, че апартаментът е на друг измамен от него преди две години, но това видимо не смущава "баш майстора".

За по–малко от минута водопроводчикът констатира проблема на здравата тоалетна. Консулт с други водопроводчици сочи, че отпушване на тоалетна не струва 600, а между 30 и 60 лева.

Някои от потърпевшите са сезирали компетентните институции.

Оказва се, че Веселин Данов Михов и съпругата му имат регистрирани над десет фирми, а дейността им е най-разнообразна – от козметика до строителство. И докато форумите прегряват от излъгани от нашия „Баш майстор“ граждани, институциите мълчат.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари