Излязоха на протест в Бузовград, след като убиец на дете беше освободен срещу 3 хиляди лева

2
Хората са възмутени, че шофьорът, който прегази 14-годишно момче, е пуснат на свобода под парична гаранция
Хората са възмутени, че шофьорът, който прегази 14-годишно момче, е пуснат на свобода под парична гаранция

Хората са възмутени, че шофьорът, който прегази 14-годишно момче, е пуснат на свобода под парична гаранция

Жителите на Бузовград излизат на протест. Хората са възмутени, че шофьорът, който седна зад волана пиян и дрогиран и прегази 14-годишно момче, след два месеца арест е освободен под парична гаранция.

57-годишният Димитър Косев, който точно на 12 ноември блъсна 3 деца, вече е на свобода. Това е станало на 6 януари. Мъжът е под парична гаранция от 3000 лв. – такова е решението на наблюдаващият прокурор.

Хората са гневни и това е напълно обяснимо. „Възмущава ни факта, че присъдата е абсурдна. Възмущава ни това, че един човешки живот днес струва 3000 лв. това е срамота. Тези 3000 лв. да ги вземат и да видят, какво могат да направят с тях. Ще могат ли с тях да върнат живота на детето. Майка му прекара празниците на гробищата“, казва Венета Узунова, съобщи bTV.

Димитър Косев живее в съседното село Розово, което е само на няколко километра от Бузовград. Той се придвижва свободно. Ходи до магазина и хората го виждат ежедневно. Те смятат, че това е изключително обидно – най-вече към семейството на загиналото 14-годищшно момче. Всички се чудат, какво ще бъде реакцията на майката при срещата с Косев.

Хората организират протест и пред Съдебната палата в Казанлък.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари