Изложба на гълъби за празника на Ветово

1
Изложба на гълъби, народни борби и танцов фестивал за празника на Ветово - See more at: http://ruse.topnovini.bg/node/627680#sthash.hLhA1Fsc.dpuf
Изложба на гълъби, народни борби и танцов фестивал за празника на Ветово - See more at: http://ruse.topnovini.bg/node/627680#sthash.hLhA1Fsc.dpuf

Заместник областният управител Явор Янчев се включи в празненствата по повод празника на Община Ветово, съобщават от Областна администрация Русе.

Преди официалното откриване на празничните дни на кметът Георги Георгиев заедно със заместник - министърът на регионалното развитие Иван Аспарухов и изпълнителният директор на „Каолин“ Адреан Вълчев прерязаха лентата на новоизградената фитнес площадка в центъра на града, а след това и на новото крило на административната сграда на Община Ветово.

Явор Янчев, е поздравил всички жители на Община Ветово по повод  празникa, като е подчертал: „От това, което виждам град Ветово има бъдеще. Доказателство за това са множеството мллади хора, пълния площад, новооткритата фитнес площадка и новото крило на административната сграда.

Градът ви е пример не само за етническа толерантност и разбирателство, но има визия и планове за бъдещето. Всичко това може само да Ви радва и да Ви дава увереност. Град Ветово е пример за това, че общите усилия между държавната и местната власт могат да дадат добри резултати“, съобщават още от Областната администрация.

Събитията са част от празниците на общината. Участие в богатата празнична програма взеха известния български дует „Ритон”. Лазерно светлинно шоу зарадва всички жители и гости на града в края на деня.

Празненствата на Община Ветово продължават и на 5 и 6 септември с изложба на гълъби, народни борби, танцов фестивал,  демонстрации с делтаплани, концерт на Нелина, футбол на малки вратички и концерт на Бони. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари