Издирват жена с психично заболяване

0
Гергана Коева е в неизвестност вече 3 дни
Гергана Коева е в неизвестност вече 3 дни

Гергана Коева е в неизвестност вече 3 дни

Вече трети ден издирват изчезнала жена с психично заболяване. Гергана Коева е излязла от дома си в столичния квартал „Борово” в понеделник. Семейството ѝ е силно притеснено, тъй като тя страда от психично заболяване и когато е в остра форма, не може да се грижи за себе си.

„Взела си е пари, карта и четката за зъби. Надявам се, че е заминала с влак към морето. Когато децата бяха малки, пътувахме така през нощта и ѝ харесваше”, сподели Красен Коев, съпруг на жената, предаде NOVA.

Гергана е излязла от дома си, облечена с дънки, сива жилетка и сиви маратонки. Косата ѝ е била вързана на опашка. Ако някой забележи изчезналата, може да се свърже по Facebook с мъжа ѝ или със сестра ѝ – Светла Арсова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари