Издирват мъж, изчезнал в Чипровския Балкан

0
Палчо Техниката се обадил на близките си, че е заседнал с джипа си в тресавище и от тогава няма връзка с него
Палчо Техниката се обадил на близките си, че е заседнал с джипа си в тресавище и от тогава няма връзка с него Снимка: Булфото / архив

Палчо Техниката се обадил на близките си, че е заседнал с джипа си в тресавище и от тогава няма връзка с него

Мъж е изчезнал в Чипровския Балкан. Той е в неизвестност от снощи.

За случая съобщи кметът на Чипровци Пламен Петков. Той заяви, че изчезналият е Павлин Найденов, познат в Чипровци като Палчо Техниката. Вчера той бил излязъл в планината с белия си джип „Сузуки“ с врачанска регистрация. Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му казал, че е заседнал в тресавище. След това близките му загубили връзка с него.

Организирана е мащабна акция по издирването на мъжа, в която са се включили специализирани екипи и горски служители. Пожарната е изпратила дрон, с който да бъде огледан района. Близките са изискали от прокуратурата информация за координатите на мобилния телефон на Найденов.

Периметърът, който трябва да се провери обаче е изключително голям. От кметската управа в Чипровци отправят апел към гражданите ако имат някаква информация за загубилия се мъж да се обадят на тел. 0888 689 681 и помогнат за спасяването му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари