Издирват крадец, ограбил жена в квартал "Родина"

0
Мъжът я нападнал и я съборил на земята, след което й откраднал телефона
Мъжът я нападнал и я съборил на земята, след което й откраднал телефона

Във Второ РУ е започнато разследване по сигнал за грабеж на мобилен телефон от жена

 За престъплението е сигнализирано вчера. Според заявеното в полицията на 10 май, между 01:30 и 01:40 часа, в Русе до вход на блок „Драва“ в кв. "Родина", млада жена е била нападната от неизвестен мъж, при което я е съборил на земята и той е издърпал от ръката ѝ мобилен телефон марка "Айфон".

След това крадецът избягал в неизвестна посока. Случаят е документиран във Второ РУ, като е образувано досъдебно производство и е започнало разследване с оглед престъпление по чл. 198 ал. 1 от НК.

Извършителят се издирва от полицията по даденото описание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Нормално
    В този квартал виреят много тълнолилави гласоподаватели на ОПГ ГРОБ и ДПС, които изгладняха откакто банкянската тиква вече не може да си пълни чекмеджетата с кюлчета и евра
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари