Издирват Есин Благовестова

1
Младата жена е видяна за последно на път за Варна
Младата жена е видяна за последно на път за Варна Снимка: Фейсбук

Младата жена е видяна за последно на път за Варна

Близки и полиция издирват 25-годишната Есин Благовестова от варненското село Тополи.

Младата жена е изчезнала преди осем дни. Последно е забелязана на 25 срещу 26 юли вечерта да върви пеш към Варна по "средния път " между Тополи и Варна.

Активно я търсят, не само на територията на общината, обявена е за общодържавно издирване, съобщиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Когато е видяна за последно е била облечена с розова тениска с камъни, подредени в "ангелски крила", дълга пола-панталон на райета (сиво и бяло) и бели маратонки.

Родителите ѝ отчаяно молят за помощ, всеки който има някаква информация за нея или я е виждал някъде да се свърже с тях на тел. 0892057338.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари