Ивана е изчезвала и преди година

0
Тогава тя е намерена в компaнията на момче в Благоевград
Тогава тя е намерена в компaнията на момче в Благоевград Видео: bTV

Тогава тя е намерена в компанията на момче в Благоевград

Издирваната Ивана Георгиева от Дупница е изчезвала и преди година. Тогава тя напуска дома си, а след това е намерена в община Благоевград в компанията на момче, съобщи bTV.

Полицаите работят и по тази версия.

17-годишната Ивана от Дупница е в неизвестност вече шести ден. Десетки полицаи и доброволци участват в акцията по издирването ѝ.

Включени са и служителите от горското стопанство, които обхождат едни от най-трудните райони в покрайнините на града.

По-голяма част от хората мислят, че Ивана вече не се намира на територията на Дупница.

От вчера се работи и по нова версия, свързана с активност в социалните мрежи на момичето. В късния следобед в понеделник в профил в социалните мрежи, за който се твърди, че е на Ивана, беше сменена профилната снимка. Малко по-късно в друг профил в Инстаграм снимката също беше сменена със същата.

Експерти от отдел „Киберпрестъпност“ към ГДБОП установяват IP адреса, от който е направена смяната. Не е ясно дали някой има достъп до профила на Ивана или самата тя е влязла и я е сменила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари