Издигнаха Васил Терзиев за кандидат за кмет на София

0
Той официално беше представен като кандидат на ПП, ДБ и "Спаси София"
Той официално беше представен като кандидат на ПП, ДБ и "Спаси София" Снимка: Facebook

Той официално беше представен като кандидат на ПП, ДБ и "Спаси София"

Ще се борим за победа и мнозинство в Общинския съвет, за да може добрите идеи да бъдат реализирани в конкретни политики. Борим се за едно качествено, достойно управление, което да направи София достоен европейски град за пример. Това заяви Васил Терзиев, който официално беше представен като кандидат за кмет на София на "Продължаваме промяната", "Демократична България" и "Спаси София", предаде БНТ.

"Защо един успял човек, който си е подредил живота, тръгва да се занимава с това? Причината - да построим по-различно бъдеще. София да е град на бъдещето. За тази цел ни трябват хора с мечти, има ги. Изградили сме мрежа от районни кметове. Как София да бъде европейски град за пример, а не град, където с 30 г. закъснение не успяваме да имплементираме неща, а не да сравняваме със София и Любляна? Това ни е мечтата. Нашите приоритети - как ще направим училището най-приветливото място, второто е как ще решим проблема с детските градини, трето - искаме да създадем по-красив град с инвестиции в кварталите, а не само в центъра. Ще дадем повече правомощия на районните кметове, те са избрани от хората, те служат не на централната власт, а на гражданите. Амбицията ни е след 4 г. да се съберем пак тук и да знаем, че няма големи разлики от това, което сме заложили и изпълнили", заяви Васил Терзиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари