Изчезналият Станимир крадял пари от учителките си

0
И до момента 9-годишното дете от село Богдан не е открито
И до момента 9-годишното дете от село Богдан не е открито Снимка: Монитор

Малкият Станимир е учел в Сопот с ресурсен учител, защото и той, както и майка си Павлина, е имал леко умствено изоставане.

Изчезналото дете е известно в училището си с това, че крадяло дребни пари от учителките си, казаха съседи на семейството от село Богдан.

Пастрокът му Иван не го е биел, бяха категорични хората. Според тях Павлина най-вече се е карала на сина си и то повечето кавги били именно заради склонността на малкия да пипа чужди пари, сподели Монитор.

"Детето беше проблемно и не се учудваме, че е изчезнало", коментираха още хората.

В следобедните часове вторият баща на Станимир - Иван, бе отведен в кметството на село Богдан за разпит от двама полицаи.

"Искат да ме натопят, че аз имам нещо общо с изчезването на детето, но това не е вярно", каза на влизане в кметството Иван Стайков. И до момента 9-годишното дете от село Богдан не е открито, въпреки че в акцията по издирването му участват полицаи от Карлово, Хисаря и Пловдив със следови кучета. Заедно с тях са ловци от местните дружинки, горски служители и много доброволци от село Богдан. Всички те, а от днес и делтамотопланер, дирят момченцето, но без успех.

"На спасителите е осигурена минерална вода в жегите, но теренът, въпреки че не е планински, е труден - гъста растителност и ниски храсти, което затруднява търсенето на детето", коментира кметът на село Богдан Христо Иванов. 

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари