Изчезналият хеликоптер е излетял при нормално време

0
След това следите му се губят
След това следите му се губят

След това следите му се губят

Все още няма информация за местонахождението на хеликоптера, който изчезна днес. Той е излетял от Гърмен в посока Цалапица в 7:18 тази сутрин. По-късно е подаден сигнал, че няма връзка с пилота.

В издирването са включени МВР, Министерствата на транспорта и на отбраната. В операцията участва и екип военнослужещи с вертолет "Кугар", който лети по маршрута на изчезналата машина.

По неофициална информация, частният хеликоптер е на варненска фирма. Нает бил от Югозападното държавно предприятие да пръска срещу инсекти, предава Bulgaria On Air.

Маршрутът на машината минава по диагонал на целите Родопи. Според протокола, когато в продължение на 4 часа не се установи връзка с пилот, машината се смята за паднала на земята.

"Хеликоптерът, след като два дни беше на територията на стопанството, извърши мероприятия, свързани с авиоборба, с която се пръскат горски масиви. Югозападно държавно предприятие е сключило договор с частна фирма, чиято собственост е хеликоптерът. Преди два дни те пристигнаха на територията на стопанството, извършиха си успешно мероприятията. Вчера излетяха оттук и извършиха също мероприятия на територията на петрички села и отново кацна по обяд. Всичко нормално, пренощуваха при нас хората и сутринта по график към 7:40 часа тръгнаха да се прибират. Излетяха при нормално време, след това нямаме информация", сподели директорът на ДГС Гърмен - Денис Шенгов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари