Изберете коледно дръвче и разберете каква година ви очаква

2

Със сигурност вече чакате да завършите тази година и да започнете новата.

В очакване на празниците и ново начало, направете това хубаво изпитание. Изберете дървото, което ви харесва най-много и разберете каква ще бъде годината, която Ви очаква ...

Коледно дърво под номер 1

Ще имате успешна година, всъщност тя ще бъде една от най-успешните в живота ви. Много е важно правилно да зададете приоритетите си, да изберете целта, която е особено важна за вас, а не да изразходвате енергия за други неща. Ще постигнете голям успех, ако изберете правилната посока от самото начало.

Коледно дърво под номер 2

Новата година е много обещаваща за вас. Изведнъж ви се струва, че целият свят е дошъл при вас и че вие ​​сте необходими на всички. Това наистина е така. Ще имате много планове. Няма да можете сами да постигнете всичко, но някои от проектите, които планирате, ще положат основите за вашето бъдеще.

Коледно дърво под номер 3

Ще имате много щастлива година. Дори ако сте в лошо настроение, това няма да ви спре да се забавлявате през новата година. Ще имате много причини за забавление. Искрената ви усмивка ще привлече много добри хора, както в работата, така и в личния живот.

Коледно дърво под номер 4

Годината ще бъде необичайна за вас. Дори да ви предупредят предварително за нещо, няма да повярвате. Следващата година ще бъде толкова различна от ежедневието, че ще се изненадате. Не забравяйте, че необичайните и нови неща не винаги са лоши.

Коледно дърво под номер 5

Годината ще бъде много спокойна за вас. Не ви очакват неприятни изненади, всичко ще върви както трябва, точно както пожелаете. Използвайте тази година, за да се отпуснете и да съберете сила, за да направите сериозна крачка напред.

Коледно дърво под номер 6

Годината ще бъде много романтична за вас. Може би това ще бъде една от най-романтичните години в живота ви. Ще видите света чрез розови очила. Годината ще ви даде най-възвишеното чувство и удоволствие в живота.

Коледно дърво под номер 7

Годината ще бъде много щедра за вас. Искате много неща. Искате всичко, което ви идва на ум. Някой внимателно ще послуша вашите желания и ще ги изпълнява от време на време. Но пазете се, защото изпълнените желания понякога не носят щастие. Бъдете внимателни какво искате, защото може да се сбъдне.

Коледно дърво под номер 8

Следващата година ще бъде като приказка. Дори и да сте скептични и цинични, тази година ще се случи нещо прекрасно, на което няма да можете да намерите научно обяснение. Ще живеете в една история и ще се превърнете в герой, който ще победи дракона.

Коледно дърво под номер 9

Ще имате добра година. Светът ще скрие зъбите и ноктите си и ще ви пее песни. Ще промените изгледа си за света. Ще почувствате универсалната доброта. Ще разберете, че добротата е оръжието, което осигурява най-голяма защита.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари