Иво Танев претърпя операция

1
Шоуменът пусна селфи от болничното легло
Шоуменът пусна селфи от болничното легло Снимка: Иво Танев / Facebook

Шоуменът пусна селфи от болничното легло

Шоуменът Иво Танев е претърпял операция в частна болница. Това обяви самият той в социалните мрежи едва на третия ден след интервенцията, без да уточнява какъв конкретно е бил проблемът.

Той сподели селфи от болничното легло и написа: „Споделям чудесното си впечатление от екипа на отделението по хирургия, ръководено от доц. д-р Радосвет Горнев. Никога не съм предполагал, че по време на операция от час и половина единственото нещо, което мога да изпитвам, е спокойствие и усещане, че съм в сигурни ръце! Изключителна организация, още от определянето на ден за прием, приемане, настаняване и грижи. Топло и човешко отношение на целия екип. Грижи и медицинско обслужване на изключително ниво! Благодаря ви, достойни и мили хора!“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    русенец
    Кой е Иво Танев? Иначе се радвам, че е добре.
  • 1
    1
    Джентълмен
    Нося новината на съседа, но той ми вика ' Това за мен в някаква скрита реклама на болница ВИТА'
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари