Иво Сиромахов: Доста хора не разбраха шегата ми, искаха да ги назначавам на работа

0
Има ли в България нормален българин, който не иска да е шефче, пита риторично той
Има ли в България нормален българин, който не иска да е шефче, пита риторично той Видео: NOVA

Има ли в България нормален българин, който не иска да е шефче, пита риторично той

"В БНТ съм се зарекъл да върна славата на Иван Славков. Това обаче означава да назнача още 2500 души, понеже по времето на Батето са били 4000. Като шеф на БНБ смятам всичките пари да ги раздам на хората, по равно, на всеки на калпак и да се прикщлючи тая мъка. В Министрество на културата ще е най-лесно, защото там няма и какво да се администрира. Там ще го карам повече на селфита. В рамките на около 2 седмици мога да оправя всичките организации и после да се върна към нормалната си професия." 

Така се пошегува в студиото на NOVA Иво Сиромахов по повод закачката, че е приел всички тези постове.

Няма българин, който да не иска да е шефче, смята Сиромахов."Има голяма част от хората, които не различават истина от шега. Това, което пуснах, беше един фейлетон, но ми се обадиха много хора, които искаха да ги назначавам на работа", призна Сиромахов.

След това си дал сметка, че направил един социален експеримент, а изводът е, че много хора нямат чувство за хумор и приемат всичко за чиста монета.

"Невежият човек е щастлив човек. Образованият, интелигентният постоянно има съмнения, задава си въпроси", каза Иво Сиромахов.

В стила си той съобщи "новината", че смята да се кандидатира и за председател на ООН и в скоро време ще даде подробности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари