Иво Пазарджиев: Ако пред входа ви има повече сняг, го почистете!

4
В миналото хората се събираха и свършваха това, без да го мислят, пиеха домашно вино и не мрънкаха, припомни Пазарджиев
В миналото хората се събираха и свършваха това, без да го мислят, пиеха домашно вино и не мрънкаха, припомни Пазарджиев Снимка: Facebook

В миналото хората се събираха и свършваха това, без да го мислят, пиеха домашно вино и не мрънкаха, припомни Пазарджиев

"Важно! Не се страхувайте! Зима е един четирите годишни сезона, които сме привилегировани да имаме. Този сезон не е причина за паника и драматични публикации в социалните мрежи.

Ако пред входа ви има повече сняг, не се притеснявайте и не псувайте кмета, общинския съвет, депутатите и европейската комисия. Излезте навън и се опитайте да почистите снега! Това може да свършите с помощта на гребло, лопата и други инструменти. В миналото хората се събираха и свършваха това без да го мислят. Пиеха домашно вино пред блока и не мрънкаха. Препоръчвам ви да направите същото. Ще помогнете лично на вас, както и на обществото!", написа Иво Пазарджиев в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    16
    Малко магазинче
    Пазарджиев, за два кирливи квадратни метра "тротоарно право" пред магазинчето ми ти плащам над 1000 лева годишно. Два мижави квадратни метра, които ползвам 3 месеца в годината. Ама плащам за цяла! Като сложим и "проекти, одобрения" и т.н. сумата стана 1300 лева. За тия пари, едно цигане ще ми топи снежинките с дъха си!
  • 12
    15
    Абе
    Па-па др... льо, хората са достатъчно досетливи и знаят какво да направят, гледай си големия търбух дето направи миналия мандат в общинския съвет и го поддържай.
  • 12
    14
    Па па
    А Ти случайно изчисти ли си пред входа ? Явно е вече на доста силни наркотици ХаХаха
  • 9
    13
    русенка
    Пред входа и пътеката до тротоара живеещите тук почистиха снега, но се е откършил един огромен клон, който ще си векува тук.
  • -1
    12
    Бенедикт
    Днес няма да има лостове, днес са в призив за набиране на лопати за почистване на сняг
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари