Иво Инджов: ДПС вече участва реално във властта

0
Интересно е да видим дали Бойко Борисов ще реши да даде София на ПП/ДБ, коментира още политологът
Интересно е да видим дали Бойко Борисов ще реши да даде София на ПП/ДБ, коментира още политологът Снимка: Фейсбук

Интересно е да видим дали Бойко Борисов ще реши да даде София на ПП/ДБ, коментира още политологът

В момента сме свидетели на виждаме безпринципно политическо поведение на участниците в управлението и предателство към идеалите на протеста от 2020 година“. Това мнение изрази в предаването „Позиция“ на Радио Варна политологът доц. Иво Инджов. Според него, тече реставрация на статуквото и тя се прави от партии, чиято основна цел беше промяна на корумпирания и олигархичен политически модел.

ДПС не само подкрепя управление, а е активен участник във властта“, каза още Иво Инджов и подчерта: „Тече усилен процес на изпиране, не само на ГЕРБ, но и лично на Бойко Борисов. Изпира се обаче и ДПС. Вкрлюченият в списъка „Магнитски“ Делян Пеевски беше едва ли не в ролята на главен преговарящ с първите две коалиции“.

Евроатлантическата мантия удобно прикрива липсата на решения на други проблеми, които да по-важни за хората. Не виждаме обаче воля и ясна програма за решаването на тези проблеми“, каза още доц. Иво Инджов.

Ако ПП/ДБ бяха в опозиция нещата щяха да бъдат ясни и щеше да има истинска битка на местните избори. Сега се съмнявам, че такава битка ще има. Напълно възможни са договорки между участниците в управлението. Интересно е да видим дали Бойко Борисов ще реши да даде София на ПП/ДБ, като издигне слаб кандидат-кмет, или ще се възползва от отслабените им позиции и ще издигне силен кандидат“, коментира още политологът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    що ревете
    умните ми жълтопаветничета?!? нали щяхте да чегъртате боко, да борите корупцията на герб и дпс?!? ами като гледам ще я борите заедно с най-големите корупционери герб и дпс, боко го „арестувахте“ във външната комисия, „магнитския“ делян си го изпирате, абе найс, а?!?
  • 0
    1
    ДБеец
    За съжаление така стана. Твърде много компромиси от ДБ заради ПП и накрая нито ПП нито ДБ. Мафията успешно ги вкара в тяхната игра и ги би. Нито един приоритет на ДБ не е заложен за изпълнение. Даже обратното - ДПС отмениха закони за защита на вековни гори и дадоха възможност за 3 пъти повече сеч от бай мангал.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари