Иван Шишков: Пътната мрежа, водеща към "Дунав мост", е в добро състояние

0
Близо 600 000 лева са осигурени за текущо поддържане на пътната мрежа в района за 4 години, съобщи регионалният министър
Близо 600 000 лева са осигурени за текущо поддържане на пътната мрежа в района за 4 години, съобщи регионалният министър Видео: Кис 13

Близо 600 000 лева са осигурени за текущо поддържане на пътната мрежа в района за 4 години, съобщи регионалният министър

Пътната мрежа, водеща към "Дунав мост" при Русе, е в добро състояние.

Това стана ясно от отговора на министъра на регионалното развитие Иван Шишков на въпрос на народния представител Иван Белчев относно възможностите за подобряване на републиканските пътища около граничния пункт, предава КИС 13.

Близо 600 000 лева са осигурени за текущо поддържане на пътната мрежа в района за 4 години, съобщи още министър Шишков.

Първо той бе запознат с актуалната ситуация около границата и с мерките, които се предприемат за облекчаване на движението в района и намаляване на шума от транзитния трафик.

От отговора на министъра стана ясно, че в дългосрочна перспектива за подобряване на свързаността между България и Румъния се работи по изграждането на магистралата Русе - Велико Търново, чрез която ще се осигури по-бърза и безопасна връзка с бъдещия трети мост над река Дунав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    9
    БХ
    За това караме все вляво...
  • 8
    8
    daskal
    Няма такива наглеци! Т.нар. булевард България е НЕЗАКОНЕН! Той няма отводнителна система, няма актове 15 и 16. Дупките по него са неизброими. Доколкото знам, Общината дава някакви пари, за да ги запълват, макар че май не е много законно. Как може да се качиш на най-високата трибуна в България и да дрънкаш такива долни лъжи?!
  • 7
    7
    Психолог
    Мозък на буци има в руменрадевия министър.
  • 11
    6
    русенец
    Този така наречен министър добре ли е или са му слаби очилата. Пътят за Дунав мост, през който минават в момента повече от половината стоки, прекосяващи България бил добре. Ами като е добре, да вземат да не правят никакви ремонти или нова магистрала към Русе, а да направят петнадесета магистрала от София за Гърция. Да могат шопите да си джиткат до морето. А нас тука кучета ни яли. Лошото е, че ние от Северна България си мълчим. Но ако се вдигнем и предприемем решителни действия можем да поставим нещата на мястото им. Нека на първо място се обединим и да внимаваме кого изпращаме в парламента. Но за целта ни трябва нова партия, такава която защитава интересите на Северна България. Както навремето в Италия имаше Северна лига. Считам, че с една парламентарна група от 35-40 човека тази партия - нека е наречем "Северняшка" партия ще бъде незаобиколим фактор във всяко едно правителство. И ще припомни на живущите в голямото село, че наистина нещо "столичаните са в повече" от нужното. А превземките им нямат граници в своята наглост и нахалство
  • -4
    5
    Al 2011g zavet 80g i 96g.
    Бег11г пие ма
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари